Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 810 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena zahrnuje provizi RK i právní služby.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Vlasta Wanková

7 676 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Studna vrtaná
ID nemovitosti 885950
Plocha pozemku 503 m²
Plocha nebytová 8 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 23 dny
Plocha obytná 56 m²
Plocha zastavěná 48 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Parkování Garáž, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 56 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji velmi dobře postavenou zděnou chatu, ke kompletní rekonstrukci v malebné obci Bílichov, kousek od Slaného, ve Středních Čechách, s vlastním pozemkem. Tato útulná chata byla postavena v roce 1960. Dům se nachází na parcele o rozloze 503 m2, s obytnou plochou 56 m2 na mírně svažitým terénu. Přilehlá zahrada o rozloze 455 m2 je upravena teráskami a nabízí nádherný výhled na lesy a Bílichovský rybník. Dole v přízemí se nachází prostorná garáž o podlahové ploše 19m2 a WC 2,1m2, které je odvedeno do jímky. Garáž je možné po úpravě využít jako přízemní pokoj.

Při vstupu do chaty se ocitnete v prostorné obývací místnosti 13m2 s krbovými kamny a jídelním stolem. Dům nabízí také ložnici 7,8m2, malou kuchyň 6,3m2, obytnou dřevěnou terasu 7,6m2 a vstupní chodba má 2,8m2.

Střecha je eternitová, v chatě je zavedená elektřina 220 V i 380 V, vytápění chaty je prostřednictvím kamen tuhými palivy, voda je zajištěna z vlastní studny, kterou je možné možné rozvést do celé chaty, v chatě voda rozvedena není. Voda ze studny je dle slov majitele pitná. Chatu si můžete dotvořit dle vlastních představ například jedno nadzemní podlaží a podkroví. Na pozemku stojí zahradní domek. Přístup k chatě je možný osobním vozidlem po zahradní cestě až k chatě. Cesta k chatě je ve svahu, ale sjízdná i v zimních měsících.

Dům se nachází v rekreační části vesnice Bílichov, která je ideální pro milovníky přírody a klidu. V okolí najdete malebné turistické stezky, cyklostezky a možnosti pro relaxaci.

Bílichov je obec v nejseverozápadnějším cípu okresu Kladno ve Středočeském kraji. Z Bílichova se do Slaného dostanete autem za 20 minut, do Kladna za 35 minut a do Prahy po dálnici také za 35 minut. Bílichov je obklopen krásnou přírodou a rozsáhlými lesy Středočeského kraje, oblast vyhledávána turisty a houbaři. Národní přírodní památka Bílichovské údolí leží stranou turistických cest na území přírodního parku Džbán. Toto území je chráněno od roku 1933 z důvodu výskytu Kýchavice černé, která je velmi vzácná, ale také prudce jedovatá.
Nechte se okouzlit atmosférou tohoto půvabného domu a přijďte si prohlédnout tuto chatu osobně. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.



Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Vlasta Wanková
Vlasta Wanková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Vlasta Wanková
Vlasta Wanková
zobrazit telefon