Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 999 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jitka Fujciková

25 441 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení 2. června 2024
Plocha pozemku 719 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 145 m²
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 286
Plocha celková 120 m²
Plocha zastavěná 120 m²

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení Vám zprostředkujeme koupi unikátní nemovitosti, sestávající ze dvou samostatných stavení více jak sto let staré poloroubené, přízemní chalupy 2+kk s typickým zápražím a současného zděného rekreačního domku 3+kk s obytným podkrovím na pozemku o celkové rozloze 719 m2. Nemovitost stojí mimo hlavní komunikaci, ve slepé ulici, v klidné části malebné obce Keblov, okr. Benešov, nedaleko vodní nádrže Želivka.

Obě stavby stojí proti sobě a tvoří jeden celek, spolu s dřevěnou pergolou, zasazený do překrásné, kaskádové zahrady se spoustou vzrostlých stromů, okrasných dřevin, květin a bylinek. Dispozice původního stavení: zádveří, hlavní obytná místnost s litinovými kamny, ložnice. Dominantním prvkem jsou stropní dřevěné trámy a dřevěná špaletová okna. Na objektu je nově vyměněna střešní krytina a elektroinstalace. Dispozice nového stavení: přízemí: zádveří, koupelna s vanou a toaletou, komfortní kuchyně s linkou na míru, obývací pokoj s centrálními kachlovými kamny. Podkroví: dvě ložnice. Topení v obou objektech je zajištěno kamny na tuhá paliva, obecní vodovod je přiveden do novějšího stavení, odpady jsou svedeny do jímky.

Příjezd k nemovitosti je bezproblémový, po asfaltové a zpevněné komunikaci. Atraktivnost této nemovitosti umocňuje jak klidné a tiché místo s výhledem na přilehlou vodní nádrž, tak i jeho poloha z hlediska dostupnosti na dálnici D1, exit 66 - 7 min. jízdy autem a tím pádem skvělá dostupnost jak do Prahy, tak i Benešova. V blízkosti se nachází autobusová zastávka s přímým spojem do Prahy. Kompletní občanská vybavenost je v 15 km vzdálené Vlašimi, nebo v 17 km vzdálené Ledči nad Sázavou. Okolí se vyznačuje překrásnými rozsáhlými lesy a již zmíněnou vodní nádrží Želivka. Koupi lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zprostředkujeme. Energetická třída náročnosti G - mimořádně nehospodárná, po předložení PENB, bude tento údaj aktualizován.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jitka Fujciková
Jitka Fujciková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jitka Fujciková
Jitka Fujciková
Telefon zobrazit telefon