Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

14 801 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha nebytová 16 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 6929
Plocha pozemku 769 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Datum vložení před 6 dny
Plocha užitná 86 m²

Popis nemovitosti

Prohlídky jsou plánovány na středu 26.6.2024 (odpoledne/večer), o přesný termín prosím volejte 607 014 004. Děkujeme.

Rodinný dům o dispozici 2+1 v malebné obci Dlouhopolsko nacházející se 15 km od lázeňských Poděbrad a 20 km od Kolína. Dům má zastavěnou plochu o rozloze 115 m2 a obytnou plochu 86 m2, která zahrnuje i 16 m2 kotelny v zadní části domu. Celková rozloha pozemku, včetně rozlehlé zahrady, činí 769 m2.

Tento dům prošel částečnou rekonstrukcí a aktuálně nabízí dvě útulné místnosti, koupelnu a kuchyni s novou kuchyňskou linkou a praktickou spižírnou. V domě jsou nové podlahové krytiny, plastová okna a je připraven k okamžitému nastěhování. Rozvody elektřiny a vody jsou původní. Pod střechou se rozprostírá značně prostorná půda, kterou lze využít například na skladování sezónních věcí.

V zadní části domu naleznete kotelnu s funkčním starším kotlem na tuhá paliva. Zároveň je zde instalován elektrický kotel. Za domem se nachází menší garáž, která poskytuje praktický úložný prostor.

Je zvykem, že ve vesnicích tohoto typu není vybudována splašková kanalizace. V rámci této vsi tomu není jinak, je zde pouze kanalizace na svod dešťových vod. Připojení na tuto infrastrukturu vyžaduje umístit čistící zařízení na pozemku. Ať už se rozhodnete pro čističku odpadních vod, tříkomorový septik, je třeba v této oblasti počítat s investicí.

Dům je obklopen prostornou zahradou se sklípkem a ovocnými stromy, což vytváří ideální prostředí pro pěstování různých plodin nebo chov zvířat. Pozemek má kromě připojení na obecní vodovod také přístup k obecní studně. Nouze o vodu tu rozhodně nehrozí.

Základní konstrukční prvky domu jsou v dobré kvalitě. Můžete tedy využít nadcházející léto k zabydlení na své nové chalupě, případně k prvním úpravám, pokud by měl dům sloužit pro trvalé bydlení.

Dlouhopolsko je větší vesnička, která má velmi dobré napojení na dálnici D11, zároveň je zde dostatek přírody a díky umístění domu ve slepé ulici se nemusíte bát hlučného provozu. V obci je nádherný Dlouhopolský rybník, na který navazuje rozlehlý les.

Na Černý most nebo do Hradce Králové se autem dostanete za 40 minut, takže pokud je řízení Vaší zálibou, máte chuť se každý den nadechnout čerstvého venkovského vzduchu a zároveň být stále v kontaktu s velkoměstem, neváhejte se přijít podívat na prohlídku. Milovníci vlaků zas ocení dobrou dopravní infrastrukturu v okolních městech i vesnicích a přímé spojení do Prahy až na Hlavní nádraží.
Na menší nákupy dojedete do jednoho z blízkých okolních měst (Chlumec nad Cidlinou, Městec Králové).

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. David Černý
Ing. David Černý
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. David Černý
Ing. David Černý
zobrazit telefon