Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 900 000 Kč

  • Všetně provize RK a právního servisu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

25 022 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Plocha celková 2 826 m²
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 388864
Plocha pozemku 2 826 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 29 dny
Plocha užitná 2 826 m²

Popis nemovitosti

V samém středu ČR možná právě na Vás čeká pozemek s širokým potenciálem! Na velké ploše přes ¼ hektaru tady můžete zahradničit, vysadit sad, chovat zvířata nebo třeba vybudovat skautské tábořiště. Díky přístupu ze dvou stran lze pozemek také rozdělit i na menší celky.

Pozemková parcela č. 100/9 o rozloze 2.826 m2 v obci Číhošť byla využívaná jako zahrada. V KN je pozemek uveden jako trvalý travní porost. Obec zatím nemá zpracovaný územní plán, nicméně pozemek se nachází v jejím intravilánu, definovaném jako zastavitelné území. Z důvodu vysoké bonity půdy (třída I a II), je pozemek zatím pro bydlení nezastavitelný, lze na něm ale umístit (zahradní) stavbu do 25 m2.

Na pozemku stojí zděný zahradní domek s užitnou plochou 21,3 m2 s dřevěnou pergolou (23,3 m2), na který navazuje dřevěná stodola (46,5 m2) a za ní je suché WC. Stavby jsou napojené na elektřinu 230/400 V (v současné době odpojené od el. sítě), obecní vodovod a kanalizační jímku. Stodola s okny slouží jako sklad nářadí a materiálu, a navíc obsahuje malou místnost ve formě vestavby. Na pozemku se aktuálně nachází také dlouhá dřevěná maringotka, dvě vlečky na kolech a několik hromad řezaného dřeva (fošny, latě, otop).

Zahradní domek, vybudovaný a zateplený v roce 2018, má dvojité dveře a dvě plastová okna. V interiéru je dřevěný trámový strop, betonová podlaha s PVC-linem, na zdech je štuková omítka, palubkové obložení a keramický obklad. Vybavený je novou kuchyňskou linkou (dvojitý dřez, průtokový ohřívač vody, el. sporák s troubou a digestoří), novým koupelnovým koutem (umývadlo s průtokovým ohřívačem, skříňky a zrcadlo) a novými kamny na dřevo s odkouřením do zděného komínu.

Obec Číhošť se nachází v okrese Havlíčkův Brod, v kraji Vysočina. Bydlí tam zhruba 345 obyvatel a pro jejich potřebu je k dispozici kostel, obchod, knihovna a obecní hospoda. Nejbližší města jsou Ledeč nad Sázavou (8,7 km) a Světlá nad Sázavou (11,1 km), odkud do obce jezdívá i pravidelná autobusová linka.

Pro víc informací, nebo rovnou termín prohlídky mi neváhejte zavolat na moje telefonní číslo. Proměňte své sny na život v tomto úžasném kraji.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Braňo Pažitka
Braňo Pažitka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Braňo Pažitka
Braňo Pažitka
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti