Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

5 443 800 Kč

  • vč. právního servisu a provize pro RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Milan Mattanelli

23 887 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti N05794
Datum vložení před 15 dny
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Hledáte investiční pozemek v krásném prostředí, nebo pozemek pro budoucí výstavbu rodinného domu?

Tak právě pro vás tu mám pozemky o velikosti od 944 m2 do 1325 m2 na okraji klidné obce Zvole u Prahy.
Jedná se o soubor pěti na sebe navazujících pozemků, které se nachází na okraji obce ve směru na Vrané nad Vltavou, na konci ulice K Jarovu. Prodej pozemků je možný samostatný, nebo jako celek.

Tato lokalita Vás svojí polohou a možnostmi dokáže zaujmout na první pohled. Naleznete zde vše, co je potřeba pro klidné bydlení. Díky poloze a okolí se cítíte jako na venkově, přičemž jste přímo na okraji hlavního města.

Pozemky se podle Územního plánu obce a Územně plánovací informace nacházejí v zóně „SV“, tj. plochy smíšené obytné – venkovské.

Základní podmínky pro tuto zónu: bydlení v rodinných domech, stavby pro rodinnou rekreaci.
Podmínky prostorového uspořádání pro tuto zónu: minimální velikost stavebních pozemků 600m2, maximální výška stavby 2 nadzemní podlaží, nebo 1 nadzemní podlaží plus obytné podkroví, dále maximálně jedno podzemní podlaží. Koeficient zastavění pozemku je 30%, koeficient zeleně min. 50%, parkování vozidel zajištěno na pozemku (min dvě parkovací stání).

IS: elektřina, obecní voda a kanalizace je vzdálená cca 100 m od hranice pozemku. Cena nezahrnuje náklady na přivedení inženýrských sítí k pozemku.

Jak vám více popsat tuto malebnou lokalitu?

Existuje patrně málo obcí, které se mohou pyšnit tak krásnou scenérií. Dominantami obce jsou zejména novogotický kostel sv. Markéty a budova základní školy postavená v roce 1887 a podstatně rozšířena v roce 2006. Vzhledu obce dominují dva rybníky, tvořící spolu s alejemi lip náves obce.

V obci naleznete kompletní infrastrukturu, tedy obecní úřad, poštu, základní školu (v plánu nová devítiletá škola, dotace schválená), státní i soukromou mateřskou školku, praktický lékař pro děti a dospělé, potraviny, restaurace, polyfunkční dům (kulturní akce), železářství, sportovní využití : travnaté fotbalové hřiště + tréninkové s umělou trávou, volejbalové a nohejbalové hřiště a mnoho kroužků pro děti a dospělé (šachový, gymnastický, cyklistika atd.). V okolí obce jsou lesy, cyklistické stezky, naučné cesty a Zvolská Homole s vyhlídkou na řeku.

Doprava je zajištěna PID dopravou, autobusem (linka 333) se za 30 minut dostanete na metro Kačerov nebo autobusem (linka 445) se za 5 min dostanete na vlak do Vraného nad Vl, z kterého se dostanete přímo do centra Prahy, tj. na pražské Hlavní nádraží (30 min).

Nemovitost je bez omezení vlastnického práva. Případná platba úvěrem je možná a v rámci služeb Vám zajistíme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Milan Mattanelli
Milan Mattanelli
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Milan Mattanelli
Milan Mattanelli
zobrazit telefon