Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

3 771 500 Kč

  • 4 750 Kč za m²
  • Prodejní cena je včetně kompletního právního servisu a odměny RK.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

16 549 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Plocha celková 794 m²
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 388009
Plocha užitná 794 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před měsícem

Popis nemovitosti

Nově pro Vás mám k prodeji exkluzivní nemovitost nacházející se v obci Žebrák, okres Beroun. Tato stavební parcela o celkové výměře 794 m² se nachází v obytné rezidenční zóně typu d) na okraji obce ve výjimečné lokalitě, a je vhodná i pro náročné klienty.

Hlavním využitím tohoto pozemku je bydlení. V této oblasti je upřednostňována výstavba samostatného rodinného domu s maximální výškou objektu o 2 nadzemních podlažích a max. výškou hřebene střechy 8 m nad rostlým terénem. Maximální možná plocha zastavění (včetně všech zpevněných ploch) dle regulativu obce činí 50% z celkové plochy pozemku. Kompletní územně plánovací informaci k této parcele zájemcům zašlu na vyžádání. Samozřejmostí je využití připojení na všechny inženýrské sítě (elektřina, plyn, vodovod i kanalizace).

Nabízená nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu, pohodlí a jedinečného životního prostředí. Tato lukrativní lokalita poskytuje ideální prostředí pro klidný život s rodinou v krásné přírodě. V Žebráku se nachází mateřská škola, oba stupně ZŠ, restaurace, několik ordinací lékařů, pošta, kulturní dům, obchody i sportovní hala. A co nenajdete zde, je v blízkých Hořovicích, nebo 18 km vzdáleném královském městě Beroun.
Další výhodou této nemovitosti je beze sporu poloha. Parcela se nachází v blízkosti nájezdu na dálnici D5 (34. kilometr Praha - Plzeň) což zajišťuje snadnou dostupnost do všech okolních měst.
Okolí obce poskytuje dostatek možností i pro vaše volno-časové aktivity. Milovníci přírody a památek uvítají možnost výletů v Křivoklátských či Brdských lesích, návštěvu hradu Točník či zříceniny Žebrák a dalších zajímavých míst.

Zaujala Vás tato nabídka? Chcete se dozvědět více? Zavolejte mi a domluvte si svůj termín prohlídky. Budu se na Vás těšit! Janka Hájková.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Janka Hájková, M.R.E.
Janka Hájková, M.R.E.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Janka Hájková, M.R.E.
Janka Hájková, M.R.E.
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit