Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 950 000 Kč

  • 4 458 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jitka Lišková

16 752 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Dálnice
Plocha celková 886 m²
ID nemovitosti 5904
Plocha pozemku 886 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 886 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji stavební parcelu ve Středočeském kraji, v menším městě Zdice u Berouna. Její výměra je 886 m2 a nachází se ve staré zástavbě.
Dle územního plánu je pozemek označen SM - plocha smíšená obytná městská - je tam možné postavit rodinný dům nebo bytový dům se 2 byty. Maximální výška stavby je 12 m, je možné vybudovat 2 nadzemní podlaží + podkroví. Podíl zastavěné plochy je 35%.
Příjezd k pozemku je zajištěn po silnici 3. třídy, nachází se jen 2 minuty od sjezdu z dálnice D5 Praha-Plzeň. Jde tedy z hlediska lokality o strategické místo, v dobré dojezdové vzdálenosti jak do Prahy, tak do Plzně, vzdálenost od Berouna je 6 km. Sítě (obecní vodovod, kanalizace, elektrické vedení) jsou na hranici pozemku. Součástí prodeje je platné stavební povolení na připojení na městský vodovod a kanalizaci.
Přímo v městečku je příjemné náměstí s kostelem, historickou radnicí, poštou, obchodem s potravinami, kavárničkou a lavičkami na pěší zoně. Městská policie, zdravotní středisko, základní i mateřská škola, k tomu hřiště, koupaliště, sportovní hala, to vše učinilo v poslední době Zdice velmi vyhledávaným místem pro život. Určitě k tomu přispělo i množství nových cyklostezek v okolí, městem protékající řeka Litavka. Zdice jsou významným železničním uzlem na trati Praha-Plzeň, autobus Vás doveze přímými spoji pohodlně až do Prahy (Nové Butovice).
Pro spřátelené rodiny nebo investora by mohla být zajímavá informace, že připravujeme k prodeji i oba vedlejší pozemky, podobných výměr.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jitka Lišková
Jitka Lišková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jitka Lišková
Jitka Lišková
Telefon zobrazit telefon