Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

25 750 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Šulc

109 205 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 2 580 m²
Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 2 580 m²
ID nemovitosti 395361
Plocha pozemku 2 580 m²

Popis nemovitosti

Stavební pozemek se zemědělskou usedlostí a velkým potenciálem ve Vysokém Újezdě.

Nově nabízíme k prodeji prostorný stavební pozemek o rozloze 2580 m² v malebné obci Vysoký Újezd na náměstí Tyršova náves.

Na pozemku se nachází stará opuštěná usedlost, která Vám může dodat inspiraci pří projektování Vašeho nového domova, nebo ji jednoduše můžete zbourat a postavit něco nového dle Vašich představ.
Pozemek je velmi prakticky umístěn a nachází se mezi původní zástavbou podobného charakteru, na klidném místě a zároveň kousek od centra obce. Před pozemkem se nachází krásný udržovaný parčík s rybníkem a možnostmi posezení.

Tento pozemek je ideální příležitostí pro ty, kteří hledají klidné místo s dostatkem prostoru a starým duchem tehdejší doby.

Parcela je navíc kompletně zasíťovaná (elektřina, plyn, kanalizace, městský vodovod, tel. přípojka) to vše vám umožňuje bezstarostné bydlení ve Vámi postaveném domově.

Vysoký Újezd a jeho okolí nabízí možnosti sportovního, společenského a turistického vyžití, stejně jako dobré stravování a dostupné nakupování. Přímo v obci najdete základní služby jako je pošta, prodejna potravin nebo škola a školka. Do obce zajíždí Rohlik.cz atd. A pokud jste milovníci golfu, tak se vám tu zaručeně bude líbit.

Vysoký Újezd se nachází v okrese Beroun, v blízkosti Černošic nebo z druhé strany obce Rudná. Na hranici s Prahou se tedy dostanete za pouhých 10 minut jízdy autem a do 15-ti minut jste na metru Zličín. Autobusová zastávka se nachází hned na druhé straně ulice před pozemkem. Máte tedy jedinečnou příležitost si pořídit jedny z posledních pozemků v dojezdové vzdálenosti do Prahy, jak pro vlastní bydlení, tak i pro skvělou investici, která se v budoucnu jistě zhodnotí.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se ozvat a rádi s Vámi domluvíme prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Šulc
Michal Šulc
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Šulc
Michal Šulc
Telefon zobrazit telefon