Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 800 000 Kč

  • Včetně provize a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Janiš

11 875 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 53
Plocha pozemku 1 049 m²
Datum vložení před 5 dny
Plocha užitná 1 049 m²
Plocha celková 1 049 m²

Popis nemovitosti

Rádi bychom Vám představili pozemek o rozloze 1049 m² v obci Všetaty u Rakovníka, ideální pro stavbu rodinného domu či rekreační objekt či jako investici. Pozemek s parcelním číslem 13/3 je přístupný z obecní komunikace a má možnost napojení na obecní kanalizaci a vodovod.

Na pozemku se nachází stodola o dvou patrech o zastavěné ploše 150 m², která poskytuje možnosti využití jako základy pro nový rodinný dům, skladovací prostory nebo jiné podle Vašich potřeb.

Okolí obce Všetaty nabízí bohatství přírodních krás Českého středohoří, ideální pro odpočinek a relaxaci. V obci a jejím okolí najdete veškerou potřebnou infrastrukturu včetně školky, školy restaurace a obchodu. Možnosti sportovního vyžití zajišťují pohodlný životní styl pro všechny členy rodiny.

Dobré dopravní spojení do města Rakovník (7 km) a blízkost dálnice D6 umožňují rychlé a pohodlné cestování do Prahy (cca 40 km).

Tento pozemek představuje ideální příležitost pro výstavbu rodinného domu či rekreačního objektu v klidné venkovské lokalitě. Doporučujeme prohlídku.

Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Janiš
Jaroslav Janiš
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Janiš
Jaroslav Janiš
Telefon zobrazit telefon