Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

19 490 000 Kč

  • 13 991 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

82 656 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 6921
Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 5 dny
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Plocha pozemku 1 393 m²

Popis nemovitosti

Jižně orientovaný svažitý pozemek, jehož sousedy jsou ze dvou stran louka a les. Příjemný výhled do zeleného okolí kopanského mlýna je hlavní doménou místa, do jehož prostřední byl usazen unikátní návrh vily od renomovaného studia KAREŠARCH. Pozemek se prodává včetně detailně vyladěného projektu s vydaným stavebním povolením.

Dům o dispozici 6+kk (462 m2 plochy) nabízí ve 3 podlažích komfort početné rodině, který nespočívá pouze ve velkorysé ploše, ale taktéž smysluplně řešené dispozici se spoustou úložných prostor. Vila, která svým pojetím navazuje na myšlenky funkcionalismu, hojně pracuje s velkou prosklenou plochou, která prostřednictvím precizně orientovaných výhledů těží maximum z konkrétního místa. V úrovni příjezdu se nachází garáž (2 auta + moto), místnost na sportovní náčiní a sklady. Druhému podlaží dominuje více jak 80 m2 obývák s terasou k bazénu a pokoj pro hosty. Poslední podlaží je věnováno ložnicím.

Návrh domu pracuje se zelenou střechou a maximálně respektuje ráz okolí. Ačkoliv je svými rozměry honosný, architektonickému studiu se podařilo objemnou stavbu navrhnout tak, aby po všech stránkách zapadala. Svůj podíl na tom nese také svažitý pozemek, který byl podmínkou zadání.

Pozemek nabízí plochu 1.393 m2 s možností přikoupení další lesní plochy, která přímo navazuje. K dispozici je napojení na všechny sítě. Při spodní hraně pozemku vede el. napětí (sloupy nejsou umístěné na pozemku), příjezd je realizován po asfaltové jednosměrné cestě. Díky ustupujícímu terénu nestíní protější stavby žádnému z výhledů. Pozemek se nachází v obci Statenice, v periferní části směrem na Tuchoměřice. Údolí Kopanského mlýna je tvořen pouze několika novými domy. Pokud vás o nabídce zajímá více vč. kompletního projektu, rád vám poskytnu odkaz na web s detailnějším popisem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Černovický
Ondřej Černovický
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Černovický
Ondřej Černovický
zobrazit telefon