Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina Na hranici pozemku
Plocha pozemku 977 m²
ID nemovitosti 866131
Datum vložení před 16 dny

Popis nemovitosti

Na prodej pozemek nacházející se v části obce Slapy, okres Praha-západ, Středočeský kraj. Rozloha pozemku činí 977 m2. Tento pozemek je vhodný pro výstavbu rodinného domu. V blízkosti je dostupná veškerá občanská vybavenost a zároveň se nachází v klidné lokalitě s možností relaxace a odpočinku. Pozemek má všechny sítě na své hranici.

Díky své výhodné poloze je tato nabídka vhodná jak pro investory, tak pro ty, kteří hledají ideální místo pro stavbu vlastního domova. Obec Slapy nabízí klidné a příjemné prostředí pro život. Realitní kancelář, která zajišťuje prodej tohoto pozemku, garantuje spolehlivé jednání a profesionální přístup ke každému klientovi.

Nepropásněte jedinečnou příležitost zakoupit pozemek pro výstavbu rodinného domu v lokalitě Slapy. O ceně Vás budeme rádi informovat. Pro další informace neváhejte kontaktovat naši realitní kancelář. Tento pozemek je ideální investicí do budoucnosti a nabízí možnost realizace vašich snů o vlastním domově v klidné a krásné části České republiky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kateřina Kočařová
Kateřina Kočařová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kateřina Kočařová
Kateřina Kočařová
zobrazit telefon