Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 800 000 Kč

  • 8 722 Kč za m²
  • včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeněk Hašek

37 320 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Asfalt
Plocha pozemku 1 009 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 448

Popis nemovitosti

Představte si, že se probouzíte v nádherném prostředí Šestajovic, v prestižní lokalitě V cestách u Billy. Máme pro vás jedinečnou příležitost – atraktivní stavební pozemky, kde můžete postavit svůj vysněný domov. Šest z těchto pozemků již našlo své majitele neveřejně, a nyní máte šanci získat jeden nebo dva z jedenácti zbývajících. Za inzerovanou cenu nyní můžete koupit pozemek p.č. 255/8, další už budou dražší.

V blízké budoucnosti zde začnou práce na budování inženýrských sítí, komunikací a protihlukové stěny podél Revoluční ulice, s dokončením plánovaným na začátek roku 2025. Každý pozemek má plochu přes 1 000 m2 a nabízí možnost zastavěnosti až 30%. Představte si svůj nový domov s dvěma nadzemními podlažími a podkrovím nebo rovnou střechou, kde vaše rodina bude moci růst a prosperovat.

Vaše nové sousedství bude nabízet vynikající občanskou vybavenost – v obchodní zóně najdete obchody jako Billa, Kik, Pepco, Dr. Max, Pet Center, Style Shop a bankomat. Na procházky se můžete vydat k malebnému zámku v Jirnech nebo do krásného Klánovického lesa. V Šestajovicích máte vše potřebné na dosah ruky: pivovar, poštu, základní a mateřskou školu, sportovní halu, knihovnu, restaurace a pizzerii. A co je nejlepší? Na Černém mostě budete autem za pouhých 13 minut.

Navíc se můžete těšit na blízkou budoucnost, kdy bude v nedalekých Nehvizdech vybudována vysokorychlostní trať (VRT) s terminálem a parkovištěm pro 3 000 aut. To nejen výrazně zrychlí spojení s Prahou a východem republiky, ale také přispěje k odhlučnění oblasti díky nové protihlukové stěně nebo zelenému valu.

Rádi vám pomůžeme nejen s výběrem pozemku, ale i s realizací vašeho vysněného rodinného domu na klíč od spolehlivého dodavatele, ať už preferujete zděnou stavbu nebo dřevostavbu. Váš sen o dokonalém domově může být na dosah ruky.

Pokud vás naše nabídka zaujala a máte zájem o jiný než inzerovaný pozemek, neváhejte se mi ozvat. Společně najdeme ten pravý pro vás a vaši rodinu. Přijďte a zažijte tu správnou atmosféru, kde se sny stávají skutečností.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Hašek
Ing. Zdeněk Hašek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Hašek
Ing. Zdeněk Hašek
Telefon zobrazit telefon