Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

3 695 000 Kč

  • 2 980 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Jan Hudec

16 213 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti N6486-2
Datum vložení před 10 dny

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásný pozemek o výměře 1 240 m2, který se nachází ve vesnici Nedvězí , která je součástí obce Rabyně. Jedná se o ideální místo pro rekreaci, či klidné bydlení. Kouzelné místo obklopené přírodou nabízí vzrostlou zeleň, nový Nedvězí rybník, nedaleko je také farma s koňmi a Slapská přehrada je vzdálená jen 7 minut jízdy autem. Jedná se o ideální příležitost pro skvělou investici.

Lehce svažitý pozemek s výhledem do zeleně má přímé sousedy ze dvou stran, lemuje jej plot ze vzrostlých stromů, které zaručují soukromí. K pozemku vede zpevněná příjezdová cesta bez asfaltového povrchu. Výlety do okolí lákají například na Rabyňskou vyhlídku, Teletínské vodopády nebo do wellness centra v Měříně. Pro golfové nadšence je do 15 min cesty k dispozici také golfové hřiště Slapy. Občanská vybavenost je v okolí různorodá.

K dispozici je veřejná síť NN a veřejná obecní kanalizace. Je zpracován projekt vlastní vrtané studny jako zdroje pitné vody výškopis a studie, která navrhuje moderní dům, který můžete vidět na vizualizaci. Elektrická přípojka a kanalizace je na kraji pozemku. Pozemek je celý zastavitelný a leží uvnitř současně zastavěného území obce. Regulativy definují zastavitelnost pozemku na maximálně 35 % s výškou stavby maximálně 9 m.

Lokalita je velmi vhodná pro klidné rodinné bydlení, rekreaci a také pro milovníky koní , jelikož v bezprostřední blízkosti je farma, kde je možné ustájení koní.

K dispozici ihned.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Jan Hudec
Ing. Jan Hudec
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Jan Hudec
Ing. Jan Hudec
zobrazit telefon