Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

10 451 700 Kč

  • vč 21% DPH, právního servisu a odměny RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Karel Fiala

44 325 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 648599
Plocha celková 1 106 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 1 106 m²
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Nabízíme soubor 4 pozemků o celkové výměře 1.106 m2 určených k výstavbě, na lukrativním místě plném zeleně a s minimální okolní zástavbou v ulici Za dálnicí na Praze 5 - Zbraslavi, včetně dokumentace ke stavebnímu povolení dvou rodinných domů.

Pozemky jsou v územním plánu vedené jako SV - všeobecně smíšené, hlavní využití: plochy pro umístění polyfunkčních staveb nebo kombinaci monofunkčních staveb pro bydlení, obchod, administrativu, kulturu, veřejné vybavení, sport a služby.
Odbor územního rozvoje Hlavního města Prahy vydal kladné vyjádření k dokumentaci ke stavebnímu povolení pro výstavbu dvou rodinných domů se zastavěnou plochou 2x 76 m2 a užitnou plochou 2x 130 m2. El. přípojka v místě, zdroj vody bude řešený vrtanými studnami - v budoucnu lze objekty napojit na nový vodovod v ulici a odpad bude sveden do bezodtokových jímek (žumpy), nebo domácí ČOV.

Pěkné a klidné místo obklopené přírodou, krásné procházky nebo cyklovýlety v přírodním parku Hřebeny, oboře Daliborka a kolem Vltavy. Přímé napojení na Strakonickou výpadovku, do 15 min autem na metro B Smíchovské nádraží, nebo do 30 min autobusem.

Uvedená cena je včetně 21% DPH, právního servisu a provize RK a projektové dokumentace k výstavbě.
Dobrá investice, s bankovním financováním pomůžeme - zařídíme. Ev. číslo: 647985. Bližší informace Vám sdělí Karel Fiala, 775 226 622, fiala@dumrealit.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Karel Fiala
Karel Fiala
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Karel Fiala
Karel Fiala
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti