Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 830 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Naděžda Vaňková

12 002 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vlastnictví soukromé
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 910827
Plocha pozemku 527 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 9 dny

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek určený pro bydlení, který se nachází v severní části obce Nepřevázka, ležící ve Středočeském kraji, čtyři kilometry od Mladé Boleslavi. Součástí pozemku je stavba domu, u které se nabízí buď její demolice a stavba domu nového, případně její rekonstrukce. Pozemek je připojen na vodovodní řád. Elektřina připravena na hranici pozemku. Kanalizace a plynovod v přilehlé komunikaci před pozemkem. Stavba na pozemku přináší příležitost stát se stavebníkem svého příštího domova na míru. Pozemek je již kompletně oplocen.
Pozemek leží v klidné severní části obce a nabízí příjemné sluneční světlo během většiny dne. Také dopravní dostupnost je velmi dobrá, v blízkosti se nachází autobus, vlak a dálnice, což usnadňuje běžný přesun do okolních měst, do Mladé Boleslavi či do Prahy. Pozemek je tedy ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v srdci přírody, avšak s rychlým spojením do městského ruchu.
Představuje vynikající příležitost pro každého, kdo si přeje postavit domov podle svých představ, a to v lokalitě, která je známá svou přátelskou atmosférou a dobrou dostupností potřebných služeb a infrastruktury. Kontaktujte nás, přijďte se podívat a přesvědčte se o jedinečnosti této nabídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Naděžda Vaňková
Naděžda Vaňková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Naděžda Vaňková
Naděžda Vaňková
Telefon zobrazit telefon