Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 900 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alena Černá

25 022 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice, Dálnice
Příjezdy Beton, Asfalt
Vlastnictví soukromé
Elektřina 230 V
ID nemovitosti N90574
Plocha pozemku 1 025 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Datum vložení včera

Popis nemovitosti

Prodej stavebního pozemku Praha Mnichovice se stavebním povolením.

Nabízíme prodej zajímavého pozemku o celkové výměře 1025 m² v obci Myšlín, ulice Pod Borováčkem s projektem a  s rozběhnutým procesem stavebního povolení na výstavbu rodinného domu - očekávané vydání na jaře 2025. Místo poskytuje soukromí díky vzrostlým a plodícím stromům (ořešák, jabloně, slívy, třešeň). Nyní na pozemku stojí chata.

Je možno využít již připravený stavební projekt, nebo lze samozřejmě postavit patrovou stavbu odlišného rodinného domu dle územního plánu možnost zastavění až 20 % plochy.  Stavbu lze zahájit v podstatě v příštím roce. Pokud hledáte klidné místo v přírodě pro svůj nový domov, máme pro vás ideální nabídku!

Plánovaný patrový dům je orientován na jih, vzrostlé stromy vytvářejí přirozený stín. Architekt respektuje okolní krajinu včetně použití materiálů v kombinaci dřevo – beton – sklo. Hlavními znaky domu jsou velké prosklené plochy, čisté designové linie a pohledový beton v kombinaci se dřevem, stěrkami a podlahovým vytápěním.  Součástí projektu je i možnost vybudování biobazénu.

Na pozemku je studna, která má vydatný pramen pitné vody! 

Inženýrské sítě (elektřina již na pozemku) voda a kanalizace a jejich napojení na dům jsou součástí projektu. Příjezdová komunikace vede až k pozemku.

Zahrady v Myšlíně jsou známé svou relaxační eko-farmou. Obec společně s Mnichovicemi nabízí veškerou občanskou vybavenost jako jsou obchody, restaurace, školy, školky (vč. Lesní MŠ a Montessori), lékaři, pošta a další. 

Dojezdová vzdálenost do Prahy je cca 20 minut po dálnici, což z pozemku s projektem domu vytváří ideální doporučení pro klienty, kteří chtějí začít co nejdříve stavět, žít v přírodě, ale zároveň být v dosahu velkoměsta.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alena Černá
Alena Černá
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alena Černá
Alena Černá
Telefon zobrazit telefon