Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 895 420 Kč

  • 8 721 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

37 725 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
ID nemovitosti 888939
Plocha pozemku 1 020 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 5 dny
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Představte si útulný, moderní rodinný dům s plochou střechou – nebo i s podkrovím a sedlovou střechou – uprostřed rovinatého obdélníkového pozemku v obci Louňovice, okres Praha-východ, v klidné ulici s přiléhavým názvem Sluneční. U domu máte 2-3 parkovací místa a zbytek (70%) stavební parcely o celkové výměře 1020 m2 zeleň. A tedy dostatečné soukromí na vlastní parcele mezi sousedy ve vynikající residenční čtvrti, poblíž unikátní přírodní rezervace Voděradské bučiny; a v kraji několika rybníků, protkaném pěšími a cyklistickými trasami.

O místní děti je zde dobře postaráno – už příští rok bude nedaleko, přímo v „Louňovičkách“ a v těsném sepětí s přírodou, dostavěna nová základní škola (viz vizualizace), která bude sloužit i jako komunitní centrum, zázemí pro kroužky a pro sportovní vyžití, aby děti byly v blízkosti domova. V Louňovicích najdete vše ostatní – základní obchody, praktického lékaře i mateřskou školu atd.

Dojezd na vlak do Říčan a do Prahy, stejně jako do dalších větších měst je po většinu dne bezproblémový díky pravidelné MHD a příměstským autobusům. Exit15 dálnice D1 (Strančice) je od pozemku asi 12km; na metro C Háje na Praze 4 se dostanete autem za 15minut, na pražské Hlavní nádraží vlakem z Říčan za 27 minut.

Přijďte se zamyslet nad Vaším novým domovem na této krásné stavební parcele. Veškeré podrobnosti včetně možností stavby daných dotčenými úřady státní správy Vám ráda sdělí Vaše makléřka Vanda Bodová.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Vanda Bodová
Mgr. Vanda Bodová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Vanda Bodová
Mgr. Vanda Bodová
zobrazit telefon