Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 290 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dušan Vaněk

35 157 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Dálnice
ID nemovitosti 910774
Plocha pozemku 1 879 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Datum vložení před 27 dny
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnou velmi hezký rovinatý pozemek na okraji obce Kozomín. Pozemek má celkovou plochu 1.879 m2, z toho je cca 915 m2 umístěno v oblasti, kterou je možné využít pro stavbu Vašeho rodinného domu a 982 m2 v oblasti, kterou můžete využít jako zahradu.

Podle platného územního plánu obce Kozomín je možné pro výstavbu rodinného domu využít pozemek o minimální výměře 800 m2 v zastavitelné oblasti, což nabízený pozemek splňuje. Na pozemku můžete vybudovat rodinný dům se zastavěnou plochou maximálně 200 m2 a tento rodinný dům může mít maximálně dvě podlaží a podkroví.

Inženýrské sítě (elektřina, vodovod a kanalizace) jsou na hranici pozemku a je možné se k nim bez omezení připojit. Plynová přípojka v této lokalitě není možná.

V tuto chvíli Vám můžeme nabídnout i dva sousedící pozemky, jeden o celkové výměře 1.879 m2 se zastavitelnou plochou 944 m2 a druhý o celkové výměře 1.880 m2 se zastavitelnou plochou 925 m2.

Obec Kozomín Vám nabídne klidné a tiché bydlení s výbornou dopravní dostupností do Prahy po dálnici D8 (Praha – Drážďany). Automobilem se pohodlně do Prahy dostanete během 15 minut. Autobusem linky 370 pohodlně dojedete na stanici metra Kobylisy. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v Kralupech nad Vltavou, do kterých cesta autobusem trvá 14 minut a automobilem 10 minut.

Rádi Vám poskytneme veškeré další informace a rádi s Vámi pozemek navštívíme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dušan Vaněk
Dušan Vaněk
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dušan Vaněk
Dušan Vaněk
Telefon zobrazit telefon