Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 989 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Novák

8 435 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 1 485 m²
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 22518
Plocha celková 1 485 m²
Plocha užitná 1 485 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 1 485 m²
Plocha zastavěná 1 485 m²

Popis nemovitosti

REZERVACE - Dobrý den, hledáte ideální místo pro váš rodinný domov? S potěšením vám v exkluzivním zastoupení majitele nabízíme jedinečnou příležitost realizovat své stavební sny ve výjimečné lokalitě městyse Kněževes, jen 6 kilometrů od Rakovníka a pouhých 30 minut jízdy od Prahy.

Tento rovinný pozemek o rozloze 1485 metrů čtverečních je perfektní pro rodinné bydlení, obklopený malebnou krajinou středočeského regionu.

Územní plán obce klasifikuje nemovitost jako smíšenou obytnou venkovskou plochu, což umožňuje zastavitelnost až 35 % pozemku. Můžete zde postavit rodinný dům se dvěma nadzemními podlažími a podkrovím. Připravili jsme pro vás i vizualizaci možného budoucího stavu. Inženýrské sítě jsou vedeny na hranici pozemku.

Parcela se nachází v klidné části Kněževsi, což poskytuje ideální prostředí pro pohodlný život. Blízkost veškeré občanské vybavenosti a snadný přístup do přírody vám nabídne to nejlepší z obou světů městské pohodlí a venkovský klid.

Tento pozemek není jen investicí do nemovitosti, ale také do budoucnosti vaší rodiny. Kněževes je ideální pro výchovu dětí, nabízí dostatek zeleně, školu, školku, autobusové zastávky, vlakovou stanici a široké spektrum volnočasových aktivit pro celou rodinu.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo osobní prohlídku. Vaše rodinná oáza už na vás čeká!

V případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Novák
Jiří Novák
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Novák
Jiří Novák
Telefon zobrazit telefon