Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 990 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Filip Kovařík

25 403 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha celková 1 622 m²
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 363685
Plocha pozemku 1 622 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 9 dny
Plocha užitná 1 622 m²

Popis nemovitosti

Stavební pozemek u lesa jen pár minut od Prahy - nabízíme krásný velký stavební pozemek v Klokočné, v malebné přírodě lesů. Parcela severní stranou, což je ideální, přímo sousedí s lesem (částečně do lesního porostu zasahuje - zadní branka rovnou do lesa). Nachází se v oblíbené lokalitě u Říčan, okres Praha-východ.

Tvar pozemku o celkové velikosti 1.622 m2 je příznivý výstavbě rodinného domu s velkou zahradou a místo poskytuje výhledy do krásné zeleně. Leží ve velmi klidné lokalitě v přírodě - srnky na zahradě, ticho, klid, zeleň, procházky i cyklostezky v okolí, do lesa možno vstupem z vlasní velké zahrady.

Na pozemku lze dle platného územního plánu postavit rodinný dům (přízemní nebo + obytné podkroví), zastavitelnost RD do 300 m2, zpevněné plochy max 60%. Územně plánovací informaci i dokumenty ohledně připojení na inženýrské sítě (elektřina, vodovod, kanalizace) máme k dispozici.

Autobusová zastávka je 200 m od domu, autobus jezdí směrem na Mukařov nebo Mnichovice, kde jsou kompletní občanské vybavenosti - školy, školky, doktoři, obchody i úřady. Dále pokračuje do Stránčic s vlakovým nádražím, zde spoje na Prahu jezdí každých 15 - 30 min. - bez kolon do centra Prahy. Velmi čistá lokalita a krásná příroda nedaleko hlavního města (cca 20 min. automobilem).

Pozemek sousedí s lesem navazujícím na Národní přírodní rezervaci Voděradské Bučiny, okolí nabízí mnoho pěších i cyklistických výletů včetně koupání či rybaření. „Nekonečný” les přímo navazuje na zahradu u domu - pro houbaře a milovníky přírody ráj.

Nemovitost je nutné vidět, zavolejte kdykoliv, zveme Vás na nezávaznou prohlídku a domluvení si ceny a financování dle Vašich možností.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Filip Kovařík
Ing. Filip Kovařík
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Filip Kovařík
Ing. Filip Kovařík
zobrazit telefon