Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 200 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Pánek

9 330 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Datum vložení 20. června 2024
Plocha zastavěná 272 m²
Elektřina Na hranici pozemku
Vlastnictví soukromé
ID nemovitosti 889142
Plocha pozemku 633 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní nabídku: oáza klidu na okraji města Kladna, v části Kladno – Ostrovec, ulice V. Kratochvíla. Tento oplocený pozemek o rozloze 633 m2, v osobním vlastnictví, je ideální pro únik od městského ruchu a spojení s přírodou.

Pozemek umožňuje postavit patrovou chatku s maximální zastavěnou plochou 40 m2 a výškou až 7 metrů. V současnosti je zde útulná podsklepená chatka, ideální pro uskladnění nářadí. Přípojky elektřiny, vody a kanalizace jsou na hranici pozemku (elektřina je připravena k připojení, voda a kanalizace cca 3-5m od pozemku).

Lokalita je strategicky umístěna: obchod (potraviny Bala) je vzdálen 300m, autobusové zastávky (Kladno Ostrovec, 300m a V. Lanny, 80m) a vlaková zastávka (Kladno-Ostrovec, 600m) jsou blízko, les je cca 300m od pozemku. Pozemek přímo sousedí s místní starší zástavbou rodinných domů, některé okolní pozemky mají i vlastní studny.

Příjezdová cesta přímo k pozemku zajišťuje snadný přístup. Ať už chcete pěstovat bio zeleninu nebo si užívat večery u ohně, tento pozemek je ideální volbou pro vaše sny.

Kontaktujte nás a objevte krásu této zahrady.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Pánek
Martin Pánek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Pánek
Martin Pánek
Telefon zobrazit telefon