Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

24 950 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Daniela Šilhová

105 812 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Plocha celková 3 525 m²
Plocha užitná 3 525 m²
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 396668
Plocha pozemku 3 525 m²
Plocha zastavěná 76 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 19 dny
Plocha obytná 115 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji stavební pozemky o rozloze 3.525 m² s rodinným domem ve Štiříně, Praha – východ. Jedná se o prestižní a krásné prostředí nedaleko Prahy (15 km jihovýchodně od hranice Prahy). Nemovitost má vlastní příjezdovou cestu, soukromí zajištěno odkloněním od silnice a dostatkem vzrostlých stromů.

V levé části u příjezdu na pozemky je patrový rodinný dům s užitnou plochou cca 136 m2 a dispozičním řešením 4+1; je částečně podsklepen, má venkovní terasu. Dům je vybaven četnými dřevěnými prvky. Topení je řešeno elektrickým kotlem a zároveň i kotlem na tuhá paliva, voda z vlastní studny, napojení na kanalizaci.

Větší část stavebních pozemků se nachází v centrální části navazující na příjezd. Pozemky se dle územního plánu nachází ve smíšeném území jádra obce (zóna SJ 1), využitelné jsou pro bydlení, služby a nerušící živnostenskou a zemědělskou výrobu (viz foto územního plánu s vysvětlivkami v příloze inzerátu). Ve spodní části pozemku protéká potůček. Inženýrské sítě jsou u hranice pozemku.

V blízkosti je zámek Štiřín s parkem a golfovým hřištěm (v současnosti na prodej). V oblasti jsou četné rybníky, lesy, krásná příroda; nedaleko se dále nachází Přírodní park Velkopopovicko. Občanská infrastruktura (školy, školky, lékařská péče, lékárna) zajištěna ve spádové obci Kamenice či ve Velkých Popovicích. Další předností lokality jsou dobré podmínky pro sportovní vyžití v krásné přírodě - cyklistika, nordic walking, jízda na koních. Dalším benefitem je snadná dosažitelnost Prahy, v bezprostřední blízkosti přístupu na pozemek je navíc stanice PID.

Hledáte-li klidné bydlení v krásné přírodě se snadnou dostupností centra Prahy, pro domluvení prohlídky nemovitosti a více informací kontaktujte makléře, v RE/MAX Prestige jsme vždy připraveni vám vyjít vstříc!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Daniela Šilhová
Ing. Daniela Šilhová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Daniela Šilhová
Ing. Daniela Šilhová
Telefon zobrazit telefon