Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

57 807 000 Kč

  • 3 000 Kč za m²
big left
big right
Nemovitost nabízí
Milan Břečka

253 654 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 9808
Plocha užitná 19 269 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - elektrické
Datum vložení před 9 dny
Kanalizace Vlastní ČOV
Inženýrské sítě Kabelová TV, Plyn
Plocha celková 19 269 m²

Popis nemovitosti

Vážení investoři,

představuji vám jedinečnou příležitost být součástí vzniku nové vilové čtvrti v atraktivní lokalitě Kamenice - Těptín. Tento projekt má obrovský potenciál a může být vaší branou k významným ziskům.

Pozemek o rozloze přes 19 000 m2 se nachází na ulici Točitá a velmi brzy se promění v moderní rezidenční oblast s 11 exkluzivními domy. Každý dům bude mít tři prostorné bytové jednotky s dispozicí 5+kk, vlastní terasou, dvěma koupelnami a podlahovým vytápěním. Architektonicky zajímavým prvkem budou zelené střechy a elegantní kombinace bílé fasády s dřevěným obložením. Domy s podlahovou plochou 296 m2 budou zasazeny do pozemků o výměře kolem 1500 m2, což zajistí dostatek soukromí i prostoru pro aktivní rodinný život.

Kamenice je dynamicky se rozvíjející obec s výbornou občanskou vybaveností a skvělou dostupností do Prahy. Díky tomu je ideální volbou pro mladé rodiny hledající kvalitní bydlení v bezpečném a klidném prostředí, ale zároveň s rychlým spojením do metropole za prací, vzděláním i zábavou.

Investice do tohoto projektu dává velký smysl. Poptávka po kvalitním bydlení za Prahou stále roste a tento projekt nabízí atraktivní a moderní bydlení, které osloví široké spektrum zájemců. Navíc jednotný architektonický styl a citlivé zasazení do okolní krajiny zajistí dlouhodobou hodnotu vaší investice.

Nečekejte a buďte u zrodu nové vilové čtvrti v Kamenici - Těptíně. Investujte do budoucnosti a otevřete cestu k novému domovu pro 33 rodin. Rád vám poskytnu další informace a detaily o tomto výjimečném projektu.

Těším se na naši spolupráci

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (10)
small left
small right