Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 950 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Nowak

12 511 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak
ID nemovitosti 17003
Plocha pozemku 1 493 m²
Elektřina 110 V, 230 V
Datum vložení před 27 dny
Kanalizace Veřejná kanalizace
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o výměře 1493 m. Pozemek se nachází v části zastavěného území obce Buda, Horka II, v blízkosti řeky Sázavy.

Poloha pozemku je situována na vyvýšeném místě mimo záplavové území s výhledem na splav a řeku Sázavu. příjezdová cesta obecní. Na hranici pozemku jsou vedeny obecní vodovod a elektřina, tlaková kanalizace je připravena pro budoucí přípojku k rodinnému domu v severo-západní části.

Pozemek č. 391/1 je podle územního plánu obce určen pro výstavbu rodinných domků venkovského typu, maximální výše stavby 15m, koeficient zastavitelnosti 40%.

Obec Zruč nad Sázavou, která nabízí veškerou občanskou vybavenost, je vzdálená necelé 4 km. Centrum Prahy za 45 minut po dálnici D1.

Tato lokalita nabízí klidné prostředí v přírodě vhodné pro rekreaci i trvalé bydlení. Možnosti koupání nad splavem, rybaření a splavování řeky Sázavy (půjčovna kánoí na protějším břehu) jsou jen některé z aktivit, které zde můžete podniknout. V docházkové vzdálenosti (cca 300 m) se nachází železniční zastávka s legendárním and #34;Posázavským Pacifikem and #34; a nedalekým místem konání akce and #34;Country na kolejích and #34;.

Architekt zpracoval ideovou studii pro dvoupodlažní nízkoenergetický dům v energetické třídě A s vysokou mírou soběstačnosti.

Neváhejte a přijďte si prohlédnout tento výjimečný pozemek!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Nowak
Monika Nowak
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Nowak
Monika Nowak
Telefon zobrazit telefon