Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 900 000 Kč

  • 9 539 Kč za m²
  • včetně DPH, včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Lucie Adamcová

37 744 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Dálnice
Zdroje vody Místní zdroj
ID nemovitosti 26973
Elektřina 230 V
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 14 dny
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Plocha pozemku 933 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme prodej krásného stavebního pozemku se stavebním povolením a hotovým projektem na výstavbu rodinného domu v ulici Nad Rybníkem o výměře 933 m2 v obci Herink, Praha východ, nedaleko od Průhonic. Pozemek se nachází na rohu ulic Nad Rybníkem a Radějovická a je z něj krásný výhled na nedaleký rybník.

Úžasné umístění pozemku i krásné záběry z obce Herink můžete shlédnout zde:
https://www.youtube.com/watch?v=BPgrK_-ogFg
Více informací naleznete též na: www.herinkstavebni.cz

Celková cena za stavební pozemek je 8 900 000 Kč což je 9 539 Kč za m2. V případě zájmu lze pozemek zakoupit včetně již vydaného stavebního povolení na stavbu rodinného domu a to za cenu o 600 000 Kč vyšší než je výše uvedená cena pozemku. Developer nabízí možnost dokončení projektu rodinného domu. Na tomto pozemku je možnost až 40% zastavěnosti, což dovoluje velkou flexibilitu stavby. Na pozemku je elektřina a plyn, kanalizace v ulici - možnost připojení, voda bude zajištěna vlastní vrtanou studnou, na kterou je stavební povolení, po posílení kapacity obce bude možnost připojení na obecní vodovod.

Obec Herink leží 5 km od jihovýchodní hranice Prahy, 4 km jižně od Průhonic a 6 km jihozápadně od Říčan. Pouhé 2 km je Průhonický park, 4 km od nákupní nákupní zóny Průhonice-Čestlice (Makro, XXX Lutz, Aquapalace Praha, hypermarket Albert ap.), 3 km je Sunny Canadian School (základní škola a gymnázium), 6 km je Horse Academy a pouhých 5 km je golfové hřiště Oaks Prague. Přímo v obci je základní občanská vybavenost - obecní úřad, mateřská školka, potraviny, restaurace a autobus (30minut do Prahy na metro Opatov). Dobrá dostupnost do Prahy - 10-20 minut autem.

Rádi Vám pozemek ukážeme, těšíme se na prohlídku.

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost Keller & Williams Czech Republic zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Lucie Adamcová
Ing. Lucie Adamcová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Lucie Adamcová
Ing. Lucie Adamcová
Telefon zobrazit telefon