Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 990 000 Kč

  • 6 446 Kč za m²
  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Sokolowski

16 921 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 30 dny
Elektřina 230 V
Příjezdy Beton, Dlažba, Asfalt
Plocha pozemku 619 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 921

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek určený k výstavbě o výměře 619 m2 v obci Čistá u Mladé Boleslavi.

Tento pozemek se nachází v strategické lokalitě, která je ideální pro výstavbu rodinného domu a poskytuje skvělé podmínky pro klidné bydlení v blízkosti přírody.

Jednou z hlavních výhod této nabídky je nově vydané stavební povolení pro stavbu rodinného domu. Projekt domu je navržen s důrazem na nízkou energetickou náročnost, přičemž zastavěná plocha činí 144 m2. Topení bude zajištěno moderním tepelným čerpadlem, což zaručuje efektivní a ekologické vytápění.

Pozemek je zasíťovaný - je již připojen na vodovod, plyn a elektrickou síť. Díky tomu odpadá starost s napojením inženýrských sítí a můžete se hned pustit do realizace svých stavebních plánů.

Obec Čistá u Mladé Boleslavi nabízí veškerou základní občanskou vybavenost, kterou ocení každá rodina. V obci se nachází mateřská a základní škola, obchod, pošta, a pravidelné autobusové spojení do Mladé Boleslavi. Okolí obce je obklopeno krásnou přírodou, která poskytuje řadu možností pro volnočasové aktivity, jako jsou turistika nebo cykloturistika. Blízkost Mladé Boleslavi zajišťuje snadný přístup k dalším službám a zaměstnání.

Tento pozemek je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají místo pro svůj vysněný domov v klidném prostředí s výbornou dostupností do města.
V případě zájmu nás kontaktujte, financování pozemku i s výstavbou Vám rádi zajistíme v rámci našeho kompletního servisu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Sokolowski
Jan Sokolowski
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Sokolowski
Jan Sokolowski
Telefon zobrazit telefon