Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • volejte makléři, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Roman Olejník, MBA

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 26823
Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 19 dny
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Plocha pozemku 1 282 m²

Popis nemovitosti

Představujeme vám jedinečný stavební pozemek o rozloze 1282 m2, nacházející se v malebném městě Černošice, jen 18 km jihozápadně od centra Prahy. Tento pozemek nabízí ideální kombinaci klidu přírody a snadné dostupnosti do hlavního města, což jej činí atraktivní volbou pro rodiny s dětmi hledající bezpečné a komfortní prostředí.

Klíčové vlastnosti pozemku:
• Rozloha: 1282 m2, minimální velikost stavebního pozemku určeného pro hlavní stavbu je 1000 m2.
• Inženýrské sítě: Vodovod, kanalizace, elektřina, a možnost připojení na telefonní a internetové sítě, které jsou připraveny k okamžitému využití.
• Zastavitelnost: Maximálně 30 % pozemku, přičemž zastavěnost hlavní stavbou může být maximálně 20 %. Minimálně zbylých 60 % pozemku musí být zachováno jako zeleň, což přispívá k udržení příjemného a zdravého životního prostředí.
• Možnost výstavby: Jedna hlavní stavba s maximální výškou 9,5 m a dvěma nadzemními podlažími (přízemí a patro nebo přízemí a podkroví). Maximální výška vedlejších staveb je 5 m. Novostavba rodinného domu může mít nejvíce 2 bytové jednotky, přičemž stavby garáží musí být umístěny minimálně 0,6 m od hranice pozemku veřejného prostranství. Tento pozemek nabízí i možnost výstavby moderního rodinného domu dle architektonické studie, která je k dispozici.
• Možnosti pro rodiny: Tento pozemek je ideální pro vytvoření bezpečného a zábavného prostředí pro vaše děti. Díky velké ploše a vysokému podílu zeleně si můžete vytvořit zahradu, bazén, dětské hřiště nebo prostor pro venkovní aktivity, které podpoří zdravý životní styl celé rodiny.
• Okolní infrastruktura: Černošice nabízejí skvělou občanskou vybavenost, včetně kvalitních škol, obchodů a restaurací. Výborné dopravní spojení vám umožní snadný přístup do Prahy, ať už za prací nebo zábavou.

Proč Černošice?
Město Černošice, které se v roce 2024 umístilo na pátém místě v žebříčku kvality života obcí v České republice, jsou ideálním místem pro rodiny s dětmi. Město nabízí skvělou infrastrukturu, blízkost přírody, a zároveň výbornou dostupnost do Prahy, což z něj činí jednu z nejžádanějších lokalit v okolí metropole.

Architektonická studie k dispozici
Pro tento pozemek je k dispozici i architektonická studie, která vám pomůže snadno naplánovat a realizovat výstavbu vašeho nového domova.

Vhodné pro rodiny s dětmi
S ohledem na minimální zastavěnost a vysoký podíl zeleně, tento pozemek nabízí dostatek prostoru pro zahradu, bazén, dětské hřiště, či další venkovní aktivity. Vaše děti budou mít možnost vyrůstat v bezpečném a zdravém prostředí, blízko přírody, ale s výhodou snadného přístupu do města.

Atraktivita lokality
Černošice jsou známé svou kvalitní občanskou vybaveností, vynikající dopravní dostupností a přírodními krásami, které poskytují ideální podmínky pro aktivní životní styl.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě počtu a kvality nákupních nabídek.

Nechte si ujít příležitost vytvořit domov v jednom z nejlepších míst k bydlení v České republice!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Roman Olejník, MBA
Roman Olejník, MBA
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Roman Olejník, MBA
Roman Olejník, MBA
Telefon zobrazit telefon