Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 061 800 Kč

  • 2 700 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jana Abraham, DiS

12 985 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak
Plocha celková 1 134 m²
ID nemovitosti 390478
Plocha pozemku 1 134 m²
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 1 134 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízím na prodej stavební pozemek v nádherném přírodním prostředí Brdských lesů a města Příbramě.
Jedná se o pozemek o celkové rozloze 1134 m2, který se nachází v obci Dominikální Paseky patřící pod Bratkovice. Dle územního plánu jde o pozemek - Plochy smíšené obytné - BV - bydlení venkovské, určeno pro stavbu RD o max. zastavěnosti 35 %.
Na pozemku najdeme malou chatku dříve sloužící na uskladnění nářadí. Dnes je možné ji využít k občasnému přespání či jako zázemí při stavbě domu. V zadní části pozemku se nachází kůlna a suché WC.
Terén pozemku je mírně svažitý, což poskytuje zajímavé možnosti při plánování stavby rodinného domu. Pozemek je dobře přístupný po asfaltové příjezdové cestě a inženýrské sítě, jako je voda a kanalizace se nachází přímo před pozemkem v této asfaltové komunikaci. Elektřina již na pozemku je.
Zástavba tak zde má charakteristický podhorský ráz.
V bezprostřední blízkosti pozemku se nachází malebné louky a pastviny porostlé pestrou vegetací. Tato přírodní scenérie skýtá nádherné výhledy a možnosti pro nerušené procházky a pozorování místní fauny. Nedaleko pozemku se také rozprostírají rozsáhlé Brdské lesy, které nabízejí skvělé příležitosti pro outdoorové aktivity, jako jsou pěší túry, cyklistika nebo houbaření.
Centrem společenského, kulturního a sportovního života obce je Lidový dům. Najdeme zde obecní úřad, hospodu, taneční sál,tělocvičnu a knihovnu. Obec je 8 km vzdálená od Příbrami či Jinců. Autobusové spoje jsou do Hluboše či Příbrami. Z Bratkovic jezdí vlak do Berouna nebo Příbramě.
ZŠ, MŠ naleznete v Hluboši či okolních vesnicích. Více na stránkách obce: www.bratkovice.cz
Celkově se jedná o mimořádně atraktivní pozemek v klidné a malebné lokalitě, který skýtá skvělé podmínky pro výstavbu rodinného domu v harmonii s přírodou.
Budu se na vás těšit na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jana Abraham, DiS
Jana Abraham, DiS
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jana Abraham, DiS
Jana Abraham, DiS
zobrazit telefon