Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

483 138 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Šandová

Základní informace

ID nemovitosti 6793
Plocha celková 10 503 m²
Plocha užitná 10 503 m²
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 10 503 m²
Plocha zastavěná 10 503 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 10 503 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení prodávám 100% vlastnictví na pozemku orné půdy o celkové výměře 10 503 m2, nacházejícím se v katastrálním území Pravonín v okrese Benešov. Pozemek je zapsán na listu vlastnictví č. 540 a jedná se o parcelu č. 2834.

Tento pozemek je ideální pro zemědělské využití a díky své poloze v oblasti Benešova má dobré podmínky pro pěstování plodin. Pravonín je klidná lokalita, známá svou krásnou krajinou a zemědělským využitím.

Investice do zemědělské půdy je stabilní a dlouhodobě výhodná, protože hodnota zemědělských pozemků neustále roste. Tato nabídka je zajímavá jak pro zemědělce, tak pro investory.

Máte-li zájem o více informací o tomto pozemku, neváhejte mě kontaktovat telefonicky či e-mailem. Prodej zajišťuji na základě zastoupení vlastníka. Uvedená cena zahrnuje i provizi. Pokud vás tato nabídka nezaujala, můžete se stát členem MojePole Plus a získávat nové nabídky přímo do své e-mailové schránky. Neváhejte vyplnit nezávazný poptávkový formulář na našich stránkách.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
Telefon zobrazit telefon