Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 150 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hana Mašková

4 877 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 63
Plocha pozemku 8 326 m²
Datum vložení před 9 dny
Plocha užitná 8 326 m²
Plocha celková 8 326 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji lesní pozemek o výměře 8 326 m² v obci Svárov, ležící nedaleko Unhoště, v atraktivní oblasti Křivoklátska. Pozemek je situován v klidné části regionu, který je známý svou přírodní krásou a bohatou historií.

Křivoklátsko je jednou z nejvýznamnějších chráněných krajinných oblastí v České republice, s rozsáhlými lesy, čistým ovzduším a pestrou faunou a flórou. Tato lokalita poskytuje ideální prostředí pro rekreační účely, případně pro dlouhodobou investici.

Lesní pozemek je přirozeně rozdělen potokem, který pozemkem protéká a přidává na jeho hodnotu jak z hlediska estetického, tak z hlediska biologické rozmanitosti. Tento prvek zvyšuje možnosti využití pozemku jak pro relaxační účely, tak pro ekologicky šetrné projekty. Díky mírnému terénu je pozemek snadno přístupný a vhodný pro různé aktivity, jako jsou procházky, táboření nebo přírodní rezervace.

Svárov a přilehlé okolí jsou dobře dostupné z Prahy (do 30 minut autem) a dalších větších měst, což z této lokality činí výhodnou investici. V blízkosti se nachází obec Unhošť, která nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol a dopravního spojení.

Lesní pozemky v této oblasti jsou stále vyhledávanější pro svou klidnou atmosféru, možnost úniku z rušného městského prostředí a dlouhodobou stabilitu investice do půdy.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Mašková
Hana Mašková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Mašková
Hana Mašková
Telefon zobrazit telefon