Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 705 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Josef Špác

15 713 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 2 000 m²
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 430-3752
Plocha celková 2 000 m²
Plocha užitná 2 000 m²
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 1 300 m²
Plocha zastavěná 2 000 m²

Popis nemovitosti

Nabízím Vám pozemek, který je v územním plánu města Čáslavi veden jako plocha pro občanskou vybavenost ( zóna Z6 ) s možností výstavby pro obchod, stravování, drobné provozovny, atd. - viz ÚP města Čáslavi.

Celková plocha pozemku bude po zaměření cca 1 300 m2, z toho stavebně využitelných cca 420 m2. Zbývající část pozemku lze využít jako parkoviště pro klienty atd. Zastavitelnost pozemku je max. 80% a výhodou je, že neplatíte daň za vynětí z půdního fondu. Součástí prodeje pozemku bude i VB pro přístup k pozemku po asfaltové komunikaci a pro vedení IS na zbývající části parcely p.č. 393/40.

Na pozemku p.č.393/40 máme zřízenou přípojku elektřiny, voda je u pozemku za komunikací, plyn vede v okraji pozemku. Součásti prodejní ceny je přivedení elektřiny na zaměřený pozemek a zároveň i vody ( záměr odsouhlasen s VHS ). Kanalizace v současné době v této lokalitě není k dispozici, ale dle ÚP se s ní i zde do budoucna počítá..

Závaznou rezervaci pozemku provedete až po odsouhlasení Vašeho záměru (=projektu ) spol. ČEPRO a.s. Do té doby se jedná o nezávaznou rezervaci, kdy neskládáte žádnou finanční hotovost. Podmínkou pro realizaci je umístění stavby na hranici s pozemkem, který je nyní v rezervaci - viz nákres.

V případě Vašeho zájmu o další informace mě prosím kontaktujte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Josef Špác
Ing. Josef Špác
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Josef Špác
Ing. Josef Špác
Telefon zobrazit telefon