Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

B

Velmi úsporná

  • vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Lenner
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Vytápění podrobnosti Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 7 637 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové, Ústřední - elektrické
ID nemovitosti N03897
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 2 099 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 4 hodinami
Plocha celková 2 099 m²
Plocha zastavěná 1 521 m²

Popis nemovitosti

Jedná se o moderní novostavbu pro výrobu kosmetických produktů, po kolaudaci z roku 2021, v průmyslové zóně na okraji města Příbram, v ulici Dělostřelecká, pouze 50 km od Prahy.

Prostory pro výrobu cca 1.500 m2 a v 1. patře se dále nacházejí převážně kancelářské prostory cca 300 m2 + cca 280 m2 příslušenství.

Stavba splňuje veškeré parametry pro podnikání v oboru výroby kosmetiky.

Prodávající firma E.Mi -International s.r.o. je na trhu 12 let, mezinárodní značka stylové studiové manikúry, oblíbená u superhvězd, lídrů nehtového průmyslu a módních návrhářů ve 36 zemích po celém světě. V ČR od roku 2012 v segmentu B2B.
V případě zájmu by mohla firma v objektu i dále pokračovat formou dlouhodobého nájmu za zajímavé nájemné, více info v RK.

Prodávající splňuje mezinárodní normy kvality a výroba je certifikována a probíhá v souladu s mezinárodními normami kvality GMP A ISO.
Typy výroby: kosmetika pro manikúru a pedikúru, kosmetika pro péči o tělo.

V přízemí areálu cca 1.500 m2 se nacházejí: sklad (hotových výrobků, surovin a obalu, hořlavých materiálů, hořlavých surovin, prostor pro plnění hořlavých materiálu, prostor pro plnění kosmetických přípravků, laboratoř - prostor pro plnění a balení, prostor pro expedici a příjem zboží, jídelna pro zaměstnance, pánské a dámské šatny, sklad inventáře, technické místnosti atd.).

V první patře areálu se nachází cca 300 m2 kancelářských prostor a příslušenství: oddělení nákupu, oddělení kvality, vedoucí výroby, kancelářské místnosti, 3 archiv, zasedací místnost, serverovna, kuchyňka atd.

Areál je přístupný po novější asf. komunikaci a je napojen na obecní sítě (vodovod na hranici pozemku, kanalizace a plynovod) vlastní vydatný vrt 40 m (150 mm), internet s Wifi.

Zastavěná plocha cca 1.514 m2, prefabrikovaný železobetonový skelet o dvou nadz. podlaží a ploché střeše. Střešní krytina je tvořena pásy z SBS modifikovaného asfaltu. Obvodový plášť je postaven z izolačních sendvičových panelů Goldbek, zasklení kvalitními plastovými a hliníkovými okny vč. izol. trojskel. Areál byl postaven firmou s několikaletými zkušenostmi.

Provedení a vybavení objektu je výrazně nadstandardní, objekt je ve výborném stavu a splňuje nadstandardní vybavení vycházející z technologie výroby kosmetických produktů. (např. řízená vzduchotechnika vč. měření, protipožární ochrana, technologie detekce a signalizace výparů nebezpečných látek s registrací prostorových teplot. Zálohové napájení technologie, regulace kaskády kotlů Buderus s poruchovou regulací atd.

Ideální i pro jinou výrobu s podobným zaměřením.

Dále mimo jiné: příprava...

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Lenner
Tomáš Lenner
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
80 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Lenner
Tomáš Lenner
Telefon zobrazit telefon