Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

13 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Jan Holický MBA

59 331 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N00008
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 185 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 185 m²
Plocha zastavěná 185 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 348 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Prodáváme nemovitost s číslem popisným vedenou na katastru jako jiná stavba s tím, že je možné v tomto území realizovat záměr např. víceúčelový objekt o několika podlažích, dle projednání se stavebním úřadem a odborem územního rozvoje.

Minimální uvažovaný rozsah je vidět na navrhované studii a nebo zrcadlově umístěné budově u vstupu do areálu, jak je vidět na přiložených fotografiích. Uvažovat lze ale i o větším objektu, níže je výčet možností dle územního plánu.

Mnoho kroků v tomto procesu již bylo učiněno, jsme schopni předat v souvislosti s koupí při vzájemné dohodě i ve fázi studie navrhovanou stavbu.

Jedná se o oblast průmyslového areálu a tudíž se na tuto zónu nevztahují přísné požadavky, jako na řadové rodinné domky a lze uvažovat o objektu s několika podlažími, komerčním, nebo rezidenčním a smíšeným využitím.
Níže přikládám info ze stav úřadu.

objekt ideálně k rekonstrukci a nebo přestavbě, nástavbě apod. Aktuálně funguje objekt jako ubytovna.

Objekt je aktuálně pronajatý a nájemní smlouvy lze uvolnit v horizontu měsíce. Aktuální kapacita je cca 5 pokojů z nichž každý pro 2-3 osoby. Společná kuchyňka, atd. Objekt je částečně podsklepený a má půdu.

Jedná se o místo a oblast s potenciálem jak vzhledem k dopravní tepně a dostupnosti, tak vzhledem k možnosti realizace rozličných záměrů.

Vzhledem k možnosti naplánování výnosu z pronájmu a po nacenění případné stavby a její realizace a při vhodném poměru investic a výnosů se může jednat a zajímavou investiční příležitost.

Územně plánovací informace: (pro komplet info mi pište!)
Hlavní využití:
Plochy pro umístění polyfunkčních staveb nebo kombinaci monofunkčních staveb pro bydlení, obchod, administrativu, kulturu, veřejné vybavení, sport a služby, při zachování polyfunkčnosti území.
Přípustné využití:
Polyfunkční stavby pro bydlení a občanské vybavení v souladu s hlavním využitím, s převažující funkcí od 2. nadzemního podlaží výše (např. bydlení či administrativa v případě vertikálního funkčního členění s obchodním parterem), obchodní zařízení s celkovou hrubou podlažní plochou nepřevyšující 8 000 m2, stavby pro administrativu, kulturní a zábavní zařízení, školy, zdravotnická zařízení, zařízení sociálních služeb, zařízení veřejného stravování, ubytovací zařízení, sportovní zařízení, drobná nerušící výroba a služby, Parkovací a odstavné plochy, garáže. a další. Napište si o info.
Podmíněně přípustné využití:
Monofunkční stavby pro bydlení nebo občanské vybavení v souladu s hlavním využitím v odůvodněných případech, s přihlédnutím k charakteru veřejného prostranství a území definovanému v ÚAP. Z nich jmenuji např.: Víceúčelová zařízení pro kulturu, zábavu a sport, obchodní zařízení s celkovou hrubou podlažní plochou nepřevyšující 20 000 m2, parkoviště P+R, čerpací stanice pohonných hmot. A další - napište si o info.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Jan Holický MBA
Bc. Jan Holický MBA
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Jan Holický MBA
Bc. Jan Holický MBA
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti