Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 500 000 Kč

D

Méně úsporná

  • vč. kompletního právního servisu a provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Faraon Reality s.r.o.

36 048 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Parkování Garáž
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha obytná 110 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
ID nemovitosti MDO0585-0001
Plocha celková 110 m²
Plocha užitná 110 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 110 m²
Plocha zastavěná 110 m²

Popis nemovitosti

Obchodní prostory o celkové ploše 111 m2, s vlastní garáží, umístěné v 1.NP apartmánového komplexu "VBloku", s více než 200 ubytovacími jednotkami. Obchodní prostory mají vstup z budovy, přes hlavní recepci, ale také vlastní bezbariérový vstup přímo z ulice Na Vysoké. Schválené je umístění venkovní reklamy a markýzy nad vchodem.

Celý kompex prošel rekonstrukcí v roce 2019. Jeho součástí je reprezentativní lobby u hlavního vstupu, služby recepce a ostrahy 24/7 a další doplňkové služby určené pro rezidenty - posilovna, prádelna, TV místnost, relax zóna s krbem, zahrada s grilovacím místem. Stavba je umístěna na pomezí Jinonic a Radlic, hned vedle moderního, rychle se rozvíjejícího rezidenčně-kancelářského areálu Waltrovka. Potencionální klientela je tak zajištěna nejen obyvateli komplexu, ale i z blízkého okolí. V budově má provozovnu kosmetické studio, kadeřník, wellness, lékař, gynekologie a stomatologie.

Samotné obchodní prostory se prodávají v podobě shell and core a nový majitel tak bude moci dokončit finální úpravy a povrchy dle svých potřeb. V prostorách byla provedena kompletní rekonstrukce - nová okna, dveře, rozvody elektra, vody i odpadů. Nadstandardní je instalace rekuperace a bezhlukových klimatizačních jednotek nejvyšší třídy s funkcí chlazení, topení a odvlhčování. Realizována byla rovněž zvukotepelná izolace prostor. Dispozice počítá se sociálním zařízením pro hendikepované. Nová vjezdová vrata do garáže mají dálkové ovládání. Další parkovací místo je před garáží. V komplexu je možné rovněž krátkodobě parkování pro hosty.

Aktuálně jsou prostory vedeny jako prostory určené pro "Kamennou prodejnu a expedici e-shopu" a pro "Služby péče o tělo" (masérské, regenerační a rekondiční služby, holičství, kadeřnictví, manikúra, pedikúra, kosmetické služby, tetování, permanentní make-up), viz. plánek ve fotkách.

Lokalita s výbornou dopravní dostupností - pěšky jen 7 min na metro B "Jinonice", nebo 2 min chůze zastávka autobusu "Farkáň". PENB-D



ID nemovitosti MDO0585-0001.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Faraon Reality s.r.o.
Faraon Reality s.r.o.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Faraon Reality s.r.o.
Faraon Reality s.r.o.
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti