Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

16 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
GENERA s.r.o.

71 884 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vytápění podrobnosti Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 1 237 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti N01203
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 356 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 20 dny
Plocha celková 356 m²
Plocha zastavěná 236 m²

Popis nemovitosti

Prodáme velmi pěkný podnikatelský objekt zahrnující celkem 356 m2 podlahových ploch s pozemky o celkové výměře 1.237 m2.

Podnikatelský objekt byl postaven jako komplex dvou domů propojených společným vstupním vestibulem. Oba domy jsou dvoupodlažní (přízemí a obytné podkroví).

Původně byly objekty postaveny pro potřeby rodinné firmy – tedy jako prostorný rodinný dům a vedle stojící provozovna bižuterní výroby. Postupem času byla výroba převedena do jiných prostorů a provozovna byla rekonstruována na druhý rodinný dům / apartmán k pronajímání.

Stavebně-technický stav objektů je velmi dobrý.

Dispozice rodinného domu: přízemí: kuchyně a hala s jídelním koutem (kuchyně má kamennou pracovní desku z materiálu Technistone, indukční sporák, výsuvnou digestoř, lednici s mrazákem, další samostatný mrazák a myčku), obývací pokoj, pracovna, technická místnost se sprchovým koutem a prostorem pro pračku a sušičku prádla, samostatné WC; obytné podkroví: 4 ložnice, koupelna (se dvěma umyvadly a sprchovým koutem), samostatné WC, velká vestavěná šatní skříň (není nutno dávat další skříně do pokojů), balkón.

Dispozice druhého domu: přízemí: dvojgaráž se skladovým prostorem, sauna se sprchami a odpočívárnou, malá kuchyňka, koupelna, WC; obytné podkroví: byt 2+1 o výměře cca 70 m2 (kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, ložnice, koupelna a samostatné WC).

Střechy obou objektů jsou sedlové, přičemž přesah střechy umožňuje v letním období zachovat v přízemí obytného domu příjemnou teplotu bez nutnosti používat klimatizaci.

Na oknech jsou instalovány předokenní hliníkové rolety, které snižují energetickou spotřebu (část ovládaná elektricky). Oba domy mají ústřední topení – teplovodní radiátory napojené na plynové kondenzační kotle (každý dům má vlastní kotel), oba domy mají samostatné měřiče spotřeby elektřiny a plynu, vodoměr má podružné měření a v objektech je instalovaný elektronický zabezpečovací systém.

Zahrada je upravená se vzrostlými stromy. Na zahradě je instalovaná podzemní nádrž na dešťovou vodu o objemu 8 m3 s elektronickým snímačem stavu hladiny.

Parkování je ve dvojgaráži, na velké parkovací ploše před dvojgaráží a na parkovišti pro tři auta před oplocením.

Vzhledem ke stavebnímu uspořádání jsou domy mimořádně vhodné k vícegeneračnímu bydlení nebo k provozování druhého domu jako apartmánu k pronajímání.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 GENERA s.r.o.
GENERA s.r.o.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 GENERA s.r.o.
GENERA s.r.o.
Telefon zobrazit telefon