Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Marek Halas

33 928 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N04504
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 16 dny
Plocha celková 201 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 201 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji kancelářské prostory na adrese Poznaňská 297, 285 06 Sázava. Kancelářské prostory se nacházejí v 2.NP rekonstruovaného domu na břehu řeky Sázava v těsné blízkosti Sázavského ostrova.

Jedná se o reprezentativní prostory, které jsou vhodné pro sídlo firmy v rámci své podnikatelské činnosti. Kancelářské prostory lze snadno dispozičně rozdělit a využít např. jako zasedací místnosti pro jednání s klienty, firemní schůzky, týmové porady, zasedání top managementu nebo školení v rámci teambuilding.

Celková výměra kancelářských prostor činí 175 m2, ke kancelářským prostorům nadále patří terasa/lodžie s výhledem do zeleně o výměře 26 m2. Celková výměra prostor činí 201 m2. Kancelářské prostory se nacházejí v samostatně oddělené části domu v 2.NP, prostory jsou přístupné z hlavního schodiště a také z nového proskleného výtahu. Dostatek parkovacích míst přímo před objektem.

Objekt se skládá z pěti nadzemních podlaží, v katastru nemovitostí je objekt rozdělen na jednotlivé bytové a nebytové prostory, jedná se o prodej do osobního vlastnictví. Společenství vlastníků jednotek včetně stanov zapsáno v obchodním rejstříku.

Celá budova prošla v roce 2010 kompletní rekonstrukcí včetně výměny oken, zateplení fasády, nových střech, rozvodů inženýrských sítí. Vytápění je řešeno lokálně elektrickými přímotopy.

Půdorys kancelářských prostor, fotografie, stanovy společenství vlastníků, prohlášení vlastníka, energetický štítek k dispozici - vše bude zasláno na vyžádání.

Prohlídka po domluvě s realitní kanceláří.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Marek Halas
Marek Halas
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Marek Halas
Marek Halas
Telefon zobrazit telefon