Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

35 000 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Kulíček

148 433 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 22 dny
Plocha užitná 317 m²
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 2 634 m²
ID nemovitosti 3
Plocha pozemku 317 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Hledáte unikátní nebytový prostor v prestižní lokalitě? Právě nabízíme k prodeji výjimečný komerční prostor o rozloze 317 m² v klidné části Prahy 6 – Petřiny. Nachází se v přízemí novostavby Hvězda, navržené architektem Vlado Milunićem, pod jehož rukama prošel i ikonický Tančící dům, a nabízí bezbariérový přístup. Jedná se o nemovitost, která spojuje skvělou polohu, vynikající dostupnost napříč Prahou a hlavně široké možnosti využití.
Prostor momentálně zahrnuje 9 kanceláří, openspace, recepci, dvě kuchyňky a tři toalety. Díky sádrokartonovým příčkám si jej ale můžete přizpůsobit k obrazu svému. Je na vás, jestli tu ponecháte kanceláře, vykouzlíte tu moderní ordinaci nebo třeba rovnou rehabilitační centrum. Představte si útulnou čekárnu, ve které bude radost čekat, moderní ordinace plné denního světla, prostornou rehabilitační místnost a fyzioterapii, kde se budou klienti cítit skvěle. Jediné, co vám bude stát v cestě, bude vaše vlastní fantazie.
Stanice metra Petřiny se nachází jen pár minut chůze od nemovitosti, v centru jste tedy než řeknete švec a najdete tu i několik tramvajových linek. Milovníci procházek a aktivnějšího trávení volného času ocení nedalekou přírodní rezervaci Obora Hvězda a Divokou Šárku.
Chcete vědět víc? Tak nás neváhejte kontaktovat a domluvte si osobní prohlídku. Možná budete právě vy novým majitelem, kterému předáme klíče a využije potenciál této nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Kulíček
Michal Kulíček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Kulíček
Michal Kulíček
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti