Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Mariyana Vasileva

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Místní zdroj
ID nemovitosti F8324
Plocha celková 900 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 15. září 2023
Plocha užitná 471 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Rozestavěný
Plocha zastavěná 471 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme vám možnost zakoupit hotelovou část v moderní budově v průběhu výstavby, v Golem, Albánie. Investujte do budoucnosti a získejte atraktivní podíl na rostoucím trhu s nemovitostmi. Projekt nabízí podzemní parkoviště a soukromý plavecký bazén s relaxační zónou. Projekt o výměře 900 m2. Budova se bude skládat z 5 podlaží a bude dokončena v roce 2024. Hotelová část bude zabírat 2 podlaží a bude se skládat z 12 hotelových pokojů o užitné ploše 425.5 m2. Nachází se v bezprostřední blízkosti nádherné pláže (cca 80m), čímž nabízí neopakovatelný zážitek pro návštěvníky. Tato atraktivní turistická lokalita slibuje nejen výborné podmínky pro hotelový byznys, ale také možnost využití plážových atrakcí a rekreačního vyžití. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Investujte v rozvojové zemi s velmi výhodnými podmínkami a Jadranem s nádhernými plážemi jako v Chorvatsku. Teď je ta správná chvíle. Chcete ochránit vaše finance před inflací? Chcete si užívat a přitom vydělávat? Jsme české s.r.o. s dlouholetou zkušeností. Odborně a férově poradíme s výběrem. Postaráme se o to, aby nákup vámi vybrané nemovitosti proběhl hladce a bez starostí. Řídíme se heslem - Náš vztah koupí nekončí, ale teprve začíná. Nabídneme vám širokou škálu poprodejních služeb (pronájem, údržba, rekonstrukce...).

Golem je oblíbené letovisko na albánském pobřeží Jaderského moře. Nachází se asi 40 kilometrů od hlavního města Tirany, což ho činí snadno dostupným pro turisty. Golem je známý pro své písečné pláže, které se táhnou podél pobřeží, a nabízí krásné výhledy na moře a horskou krajinu. Toto letovisko je oblíbené mezi turisty, kteří hledají sluneční koupání, vodní aktivity a relaxaci na pláži. Pláže v Golemu jsou často dobře vybavené s restauracemi, bary a možnostmi pronájmu lehátek a slunečníků. Díky teplému středomořskému klimatu je Golem ideálním místem k prožití letní dovolené.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right