Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

36 000 000 Kč

B

Velmi úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeněk Jemelík

157 966 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 4.
ID nemovitosti N6897
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 300 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji nadstandardní byt 7+kk o podlahové ploše 209 m2 s terasami o velikosti 91 m2, který je možné vybudovat propojením dvou bytů v posledním patře novostavby (r. 2016). K bytu náleží celkem pět parkovacích míst v garáži a dva sklepy.

Interiér je možné stavebně upravit zcela podle vlastních požadavků. Aktuální dispozice zahrnují vstupní chodbu s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj s kuchyňským koutem, 4 ložnice, 3 koupelny (sprchový kout, vana, toaleta, pračka a sušička), pracovnu, wellness místnost s finskou saunou a dvě samostatné toalety. Kuchyň je vybavena spotřebiči Miele – indukce, digestoř, horkovzdušná trouba, myčka, lednice s mrazákem. Z většiny obytných místností je vstup na terasu s nádhernými výhledy na celou Prahu. Součástí je komfortní vířivka Artesian Spas. Velká francouzská okna s trojskly, klimatizace, dřevěné podlahy. Mnoho úložných prostor a vestavěný nábytek. Designová světla a prvky, anglické stereo KEF, zátěžové koberce BOCA, kvalitní manželská postel Bedeur.

Klidná část pražské Libně s plnou občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Zastávka autobusu v blízkosti domu, stanice metra C – Ládví (3 min.) nebo tramvajová zastávka Bulovka. Lokalita s dostatkem zeleně, nedaleko se nachází přírodní památka Prosecké skály a Okrouhlík, usedlost Mazanka, Thomayerovy sady, park Nad Korábem a Okrouhlík či Ďáblický háj.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (20)
small left
small right