Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 090 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • Cena je uvedena včetně všech poplatků, právního servisu a provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Maleček

38 550 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 104 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 914496
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 100 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Datum vložení před 21 dny
Plocha pozemku 1 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Exkluzivně vám představuji nabídku prodeje prostorného bytu o dispozici 4 + KK o celkové výměře 118m2 s balkonem a sklepem. K bytu dále náleží 2 parkovací stání v krytých garážích. Byt se nachází v 4 nadzemním podlaží bytového domu velice zdařilé rezidence Stella ulice Vašíčkova. Jedná se o novostavbu z roku 2019, která splňuje veškeré parametry moderního pohodlného bydlení bez kompromisů.
Dispozičně je byt řešen vstupní chodbou se vstupem do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V obývací části je velmi vkusně vyřešena nástěnná knihovna, která tak ušetří místo k dalšímu využití. Nespornou dominantou je nádherná prosvětlená kuchyň ve francouzském stylu stejně tak jako dlažba v chodbě a kuchyni. Kuchyň disponuje opravdu velkou pracovní plochou a mnoho úložnými prostory, dělanými na míru. Nechybí zde ani velká spíž na uložení potravin. Jistě je třeba ocenit i balkón se žaluziemi orientovaným do upraveného soukromého vnitrobloku s parčíkem, který tak přináší svým obyvatelům maximum klidu a soukromí. Dále se zde nachází 3 prostorné ložnice a ani na 2 moderně zařízených koupelnách se nešetřilo. Naleznete zde dostatek prostoru pro pračku i sušičku, prostorná umyvadla, vanu ale i sprchový kout a samostatnou toaletu. Vytápění bytu je řešeno dodávkou tepla z místní teplárny v kombinaci s výměníkovými stanicemi v domě. V celém domě je vybudován rozvod internetu optickými vlákny místního poskytovatele datových služeb, přípojka je přímo v bytě.
Pokud chcete bydlet na jednom z nejhezčích míst na Kladně, správnou volbou je právě tato lokalita v Rozdělově, kde najdete veškerou občanskou vybavenost a zároveň kousek od lesa, který je protkaný několika cyklostezkami vedoucích třeba až na Křivoklát, Klíčavu nebo na Turyňský rybník. V blízkosti je také sportoviště SAMK, aquapark. V docházkové vzdálenosti prodejna LIDL, TESCA nebo autobusové i vlakové spojení do hlavního města Prahy.
Byt lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme vyřídit za nejvýhodnějších podmínek.
Pro bližší informace volejte makléři.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Maleček
Petr Maleček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Maleček
Petr Maleček
Telefon zobrazit telefon