Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 250 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ondřej Jaroš

22 265 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 19 dny
Plocha obytná 85 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 93 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 911619
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej velmi pěkného bytu 4+1 o velikosti 84.70 m2, se zasklenou lodžií o výměře 5.87 m2, který se nachází v zvýšeném 1. NP zatepleného panelového domu v ulici U Remízku (sídl. Višňová) v širším centru města Hořovice, který se nachází v docházkové vzdálenosti 5 minut od Palackého náměstí.
Standardně vybavený byt je ve stavu po kompletní rekonstrukci z roku 2019 s perfektně vyřešenou dispozicí (zděné jádro s novými rozvody vnitřních sítí, zařizovací předměty soc. vyb., kuchyně se spotřebiči Elektrolux). Aktuální stav odpovídá nepravidelné údržbě. Dispozice bytu je tvořena prostornou centrální chodbou (9.20 m2), ložnicí (14.40), pokojem (10.00), obývacím pokojem (26.65), kuchyní (6.90), koupelnou (4.13), samostatným WC (3.50), 2x komorou (1.90) + (2.20) a zasklenou lodžií (5.87).
Velkou výhodou bytu je dobrá dispozice s orientací na J a provedená kompletní rekonstrukce bytu za použití kvalitních materiálů. K bytu náleží sklepní koje o výměře 2.00 m2. Byt má průměrné provozní náklady. Průkaz PENB je zpracováván, při prodeji bude k dispozici. V lokalitě je dobrá občanská vybavenost a dopravní dostupnost (MHD, BUS, ČD, dálnice D5), spojení do Prahy a Plzně je vynikající (exit D5 10 minut).
Jedná se o insolvenční prodej z majetkové podstaty dlužníka dle IZ-Zákon č. 182/2006 Sb. Hypoteční financování je možné a zajišťujeme jej v rámci služeb naší kanceláře, rádi Vám pomůžeme. Pro více informací volejte makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Jaroš
Ondřej Jaroš
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Jaroš
Ondřej Jaroš
Telefon zobrazit telefon