Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 199 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Romanov Martin

13 567 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 130620
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha obytná 85 m²
Patro 2.
Datum vložení před 18 dny
Plocha celková 85 m²
Plocha užitná 85 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 85 m²
Plocha zastavěná 85 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji moderní atypický byt 3+kk v osobním vlastnictví o rozloze 85 m2 v nedávno zrekonstruovaném cihlovém domě s 5 bytovými jednotkami v klidné lokalitě Rýmařova. Byt se skládá ze vstupní chodby, prostorného obývacího pokoje s kuchyní, dvou samostatných pokojů, koupelny a WC. Byt se prodává plně vybavený. Dům je kompletně zateplený, vytápění zajišťuje bezúdržbový elektrokotel, což zaručuje minimální náklady na provoz (elektřina + voda). K bytu náleží sklep a parkování je zajištěno přímo u domu.

Lokalita je ideální pro milovníky přírody a aktivního odpočinku – v okolí se nachází vyhlášené turistické a cykloturistické trasy, v zimě je v dojezdové vzdálenosti několik populárních lyžařských areálů se sedačkovými lanovkami (Kopřivná, Stará Ves - Anenská Huť, Malá Morávka - Karlov).
V současné době je byt využíván ke krátkodobým pronájmům a díky svému kompletnímu vybavení a klientele je možno okamžitě pokračovat v tomto podnikání, případně zvolit kombinaci podnikání a vlastní rekreace.

Nemovitost je vhodná jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreaci, investiční záměr či pronájem. Byt se prodává Doporučuji prohlídku.. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Romanov Martin
Romanov Martin
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Romanov Martin
Romanov Martin
Telefon zobrazit telefon