Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

548 429 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Magdalena Gómezová

58 019 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 888561
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 1.
Konstrukce Skeletová
Datum vložení před 19 dny
Plocha obytná 79 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 89 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní byt v atraktivním rezortu Luštica Bay v Černé Hoře, který je pozoruhodným projektem s hlavním plánem, který předpokládá plně integrovanou a vybavenou rezidenční a turistickou destinaci, která nastavuje standardy v oblasti udržitelnosti. Jako rezident si budete moci užívat přístupu na soukromou pláž s prioritními rezervacemi pro další pláže v rámci komplexu. K dispozici vám bude 24hodinový zákaznický servis, zajištěná kyvadlová doprava do Marina Village, a také přístup k programu pronájmu nemovitostí spravovanému přímo Luštica Bay. Získáte zvýhodněné ceny v pětihvězdičkovém hotelu The Chedi Luštica Bay a budete mít možnost účastnit se exkluzivních akcí pouze na pozvání. Dále vám bude k dispozici celoroční správa a údržba nemovitostí za zvýhodněnou cenu, včetně péče o zeleň.
Nabízený byt má užitnou plochu 79,78 m2, terasa má 10,15 m2 a celková plocha bytu je 89,93 m2. Srdcem bytu je otevřený obývací a jídelní prostor vedoucí na prostornou terasu. Samozřejmostí je moderní vybavení a promyšlené uspořádání interiéru. Byt má vnitřní úložné prostory, plně vybavenou kuchyni, veškerý vestavěný nábytek je zahrnut v ceně. Automatizovaný vstupní systém s videem, podlahové topení v koupelnách, bezprůvanový klimatizační systém a šatní skříně od podlahy ke stropu jsou též samozřejmostí. Nabízený byt se nachází v přízemí a nabízí dvě ložnice.
Ve čtvrtích Marina Village a Centrale jsou k dispozici i další apartmány o rozloze od 36 do 190 metrů čtverečních a brzy budou k prodeji i vily u golfového hřiště. Pro bližší informace o nabídce nás prosím kontaktujte.
Luštica Bay je navržena tak, aby odrážela tradiční rybářské vesnice Černé Hory a spojuje kouzlo starého světa s nejmodernějšími zařízeními. Tento resort se pyšní nadčasovým riviérovým bydlením a moderním komfortem. Vyznačuje se nejvyššími standardy designu, technologie a udržitelnosti ve stavebnictví. Nemovitosti jsou zakomponovány do svahů a využívají místní materiály, což umožňuje téměř každé nemovitosti těšit se z neuvěřitelných panoramatických výhledů na moře. Interiéry jsou pečlivě navrženy spolu s nejmodernějším vybavením a vynikajícími povrchovými úpravami.
Prioritou projektu Luštica Bay je zachování původní krajiny s nízkou hustotu výstavby. Jsou zde použity zelené stavební metody a nejnovější technologie úspory energie. Místo je navrženo tak, aby minimalizovalo spotřebu vody a podporovalo veřejnou dopravu, cyklistiku a chůzi. Resort se také pyšní prvními nabíjecími stanicemi Tesla v Černé Hoře.
Resort nabízí 7 km pobřeží, které zahrnuje soukromou pláž, golfové hřiště, dvě nejmodernější mariny, pětihvězdičkové hotely, venkovní amfiteátr, gurmánské stravování, výjimečný noční život, skvělé nakupování a zábavu, wellness a lázeňská zařízení, sportovní centra, školu, zdravotnická zařízení a policejní a hasičské oddělení. Skutečné malé město, které žije po celý rok.
Pro více informací o financování nákupu nemovitosti nás prosím kontaktujte.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Magdalena Gómezová
Magdalena Gómezová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Magdalena Gómezová
Magdalena Gómezová
zobrazit telefon