Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

127 824 Kč za m²

B

Velmi úsporná

  • Cena se liší dle velikosti a dispozice bytu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

561 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 81 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 81 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Terasa
ID nemovitosti 885782
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 3.

Popis nemovitosti

Představujeme exkluzivní nabídku bytů o velikostech 1+kk až 6+kk. Součástí téměř každého bytu je balkon, předzahrádka či dokonce střešní terasa.

Byty se nachází v objektu bývalé továrny. Tento prostor umožňuje vestavbu funkčně praktických dispozic, a to většinou v podobě loftových bytů s vestavbou pater s dřevěnou konstrukcí. Díky vysokým industriálním stropům a velkým oknům s impozantními výhledy se zde budete cítit výjimečně.

V bytech se můžete těšit na prvotřídní vybavení, které splní i ty nejnáročnější požadavky na moderní životní styl. Masivní dřevo na podlahách poskytuje příjemný pocit a elegantní vzhled, zatímco litinové schodiště dodává interiéru osobitý charakter. Textura betonu či cementové stěrky a dřevěné dveře zase přinášejí do prostoru autentičnost.

Ale to není vše! Exteriérové rolety zajistí soukromí a ochranu před slunečním zářením, podlahové vytápění vám zaručí teplo v každém ročním období a vzduchotechnické chlazení udrží příjemnou teplotu i během letních dnů.

Každý detail byl pečlivě vybrán tak, aby poskytoval maximální komfort a estetiku. Takže ať už hledáte luxusní bydlení pro sebe nebo svou rodinu, tento byt splní vaše očekávání a je připraven vám nabídnout to nejlepší z moderního životního stylu.

Dopravní dostupnost je vynikající a blízkost centra hlavního města činí tyto byty ještě atraktivnějšími. Za 10 minut se můžete ocitnout ve víru velkoměsta. Své auto zaparkujete přímo v budově nebo na pozemku. Lofty a byty budou k dispozici k nastěhování ve 2. čtvrtletí 2025. Staňte se majitelem těchto unikátních bytů a uskutečněte si svůj sen o dokonalém bydlení!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Hruška
Jiří Hruška
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Hruška
Jiří Hruška
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti