Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 290 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Renata Žižková

30 917 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 5 hodinami
Plocha užitná 79 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Příjezdy Dlažba, Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 1756
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji moderní byt 3+kk s prostornou terasou a garážovým stáním v projektu Stella Rozdělov.
Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží moderního bytového komplexu, kolaudovaného v roce 2019, na okraji Rozdělova, nedaleko rozsáhlého přírodního parku Džbán. Celková plocha je 86,2m2, plocha bytu je 78,7m2 a terasa o ploše 7,5m2. Dále se s bytem prodává garážové stání o ploše 16,6m2 a sklepní kóje 1,8m2.
Byt je dispozičně řešen vstupní chodbou, která je vybavena vestavěnou skříní. Ze vstupní chodby je vstup do jednotlivých místností bytu a to do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který je vybavený kuchyňskou sestavou přesně na míru daného prostoru, která je opatřena vestavěnými spotřebiči. Z obývacího pokoje je vstup na terasu s výhledem do blízkého okolí a vnitrobloku.
Z chodby dále vstupujeme do prostorné ložnice, která je opět vybavena nábytkem na míru - a to vestavěné skříně, dvojpostele a noční stolky. Dále se vstupuje do další ložnice (pokojíku). V neposlední řadě je ze vstupní chodby přístupná samostatná toaleta a koupelna, která je vybavena vanou, umyvadlem a koupelnovým nábytkem.

Celkové náklady na provoz bytu včetně topení, vody, fond oprav, garážového stání a veškerých poplatků je cca 7 000,-Kč/měsíc.

Bytová jednotka je součástí rezidenčního komplexu Stella s více bytovými domy. které jsou v uzavřeném areálu, kam mají přístup pouze obyvatelé jednotlivých bytů. Celý areál je zabezpečený a pod kamerovým systémem. Součástí areálu je společný park ve vnitrobloku a dětské hřiště.
V okolí domu je velmi dobrá občanská vybavenost, základní i mateřské školy, dětské hřiště, sportoviště, obchody, restourace, ale i lékař. V blízkosti se nachází les a síť cyklostezek.
Před domem se nachází autobusová zastávka MHD, ale i zastávka směr Praha Veleslavín. V docházkové vzdálenosti cca 8min. vlaková zastávka Kladno - město, která bude součástí rychlodráhy do Prahy. Pár km od domu u obce Velká Dobrá je nájezd na D6 směr Praha CCa 20min. autem.
Koupi bytz je možné financovat hypotéčním úvěrem, se který Vám v případě zájmu vyřídíme. Pro další informace a sjednání schůzky volejte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Renata Žižková
Renata Žižková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Renata Žižková
Renata Žižková
Telefon zobrazit telefon