Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 450 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Myšák reality

40 077 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 71 m²
ID nemovitosti 3101
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 5.
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 71 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Když se zachová to staré a krásné a připojí se k tomu nové a funkční, je z toho nádherná symbióza. A pokud se toho podaří docílit v bytě, je to nejen nádherné, ale hlavně skvělé k životu. Nabízíme vám tedy k prodeji byt v půdní vestavbě z roku 2007 kde jsou zachovány původní trámy šestipatrového činžovního domu.

Pojďme se to podívat podrobněji. Mezonetový byt je koncipovaný jako 3+KK a nabízí vám 71m² ve dvou patrech. Ve spodní části se nachází obývací pokoj s kuchyňskou linkou (18,5m2) - ta je vybavená myčkou, sklokeramickou varnou deskou, digestoří, ledničkou a má dostatek pracovní plochy a úložných prostor. Dále je zde prostorná ložnice (17m2), velká koupelna s vanou a samostatná toaleta. Kvalitní schody, pod kterými můžete vybudovat další úložný prostor, vás zavedou do horního podlaží. Jedná se o otevřený prostor u výměře 17 metrů čtverečních, který se dá využívat jako další ložnice či pracovna. Je zde ticho a klid a dostatek světla Díky střešním oknům.


V celém bytě jsou plovoucí podlahy, pěkné interiérové dveře, kvalitní dřevěná okna a teplo v teplou vodou zajišťuje nový plynový kotel. Poplatky činí 4500,-

Byt je situován do 5 patra staršího cihlového domu který je po kompletní rekonstrukci (stoupačky střecha rozvody elektřiny fasáda vstupní prostory) s novým výtahem. výtah končí mezi patře a k bytu je nutné vyjít několik schodů.

Holešovice, pulzující část Prahy, kde se rodí víc nápadů, než dětí a je opravdu umění, dostat tam mizerné kafe. Pro ty, kdo milují kulturu, jsou Holešovice doslova životní nutností. To vše korunováno měnící se pražskou tržnicí, která po své probíhající rekonstrukci nabídne živý areál, ve kterém se propojí kultura, gastronomie, obchody a kanceláře. Navíc je to opravdu kousek do skvělé Stromovky, která je po revitalizaci opravdu místem, které chcete mít kousek od domova.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Myšák reality
Myšák reality
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Myšák reality
Myšák reality
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti