Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

199 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Přibyl

21 124 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Balkóny Terasa
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 62 m²
Elektřina 230 V
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti SPT800A0-89
Plocha obytná 62 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej nový luxusní apartmán s předzahrádkou v lokalitě Mar de Pulpí v provincii Almería v Andalusii ve Španělsku. Mar de Pulpí je jedinečný residenční projekt ve výstavbě nacházející se přímo u pláže, který nabízí apartmány s 2 či 3 ložnicemi.

Nabízený apartmán A0-89 o obytné ploše 62,01 m2 je situován v přízemí (Blok 6) dvoupodlažního řadového apartmánového domu. Nachází se v něm chodba, obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem, spíž, koupelna a 2 ložnice. Z obývacího pokoje a jedné z ložnic se dostanete na terasu o rozloze 17,03 m2. Náleží k němu předzahrádka o rozloze 35 m2 a jedno garážové parkovací stání č. 116.

Apartmán je vybaven klimatizací a podlahovým vytápěním v koupelnách. Za příplatek je možné ho vybavit nábytkem, na výběr máte ze dvou variant Aktual a L-Gance. Plánovaný termín dokončení výstavby spadá na listopad 2024.

Tento projekt poskytuje luxusní bydlení v zeleni, nabízí dva bazény pro děti a tři pro dospělé (z toho jeden vyhřívaný), krytou tělocvičnu, odpočinkovou zónu a dětské hřiště. Všechny bazény mají vyhřívané vířivky a venkovní sprchy, prostorné terasy ke slunění a jsou vybaveny lehátky i slunečníky. Zajímavostí je uměle vytvořený potůček, který se táhne přes celý komplex a příjemně osvěžuje vzduch.

Projekt je stavěn v duchu moderní vzdušné architektury, plně respektující místní prostředí a klima. Nachází se nedaleko pláže a moře. Golfová hřiště Aguilón Golf a Desert Spring Golf jsou vzdálena pouhé 3 km. Resort je situován přímo na břehu moře a k pláži je to skutečně jen několik kroků, přibližně tak 150 m.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Přibyl
Michal Přibyl
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Přibyl
Michal Přibyl
zobrazit telefon