Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

19 997 000 Kč

C

Úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Jan Novotný

87 746 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 11959
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 2.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 120 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 120 m²

Popis nemovitosti

Hledáte prostorný byt pro rodinu, kde bude mít každý člen vaší domácnosti své soukromí? Byt v luxusním provedení, který vám nabídne velkorysý obývací pokoj o velikosti téměř 50m2, v těsné blízkosti centra Prahy, v dynamicky se rozvíjející lokalitě?
Pokud jste odpověděli ano, nabízím vám byt v prestižním projektu developera Vivus z roku 2011 v Praze na Pankráci, s dispozicí 3+kk, o celkové ploše bytu 119.88 m2 s balkonem, sklepem a dvěma parkovacími stáními, v třetím nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Ideální volbu pro každého, kdo hledá komfort, styl a pohodlí.
Celému bytu dominuje velkoryse pojatý obývací pokoj o ploše 49.5m2, orientovaný do klidného vnitrobloku, s jídelní částí a plně vybaveným kuchyňským koutem. Na míru vyrobená kuchyně vás nadchne svými moderními spotřebiči značky Siemens, štědrým úložným prostorem a 100% stavem. Obývací pokoj je pak kromě klasických světel vybaven i moderním nepřímým osvětlením s možností nastavení intenzity světla.
Soukromou část bytu odděluje chodba se dvěma vestavěnými skříněmi a komorou, což zaručuje dostatek úložných prostor. Z této chodby je vstupu do hlavní ložnice (17.5m2) s balkonem, která je pro vaše pohodlí vybavena klimatizací. Druhý pokoj o velikosti 17.9m2 je aktuálně prázdný a na přiložených fotografiích můžete vidět vizualizaci této místnosti jako dětského pokoje. Z této chodby se pak dostanete i do koupelny (7.1m2) s vanou a toaletou. Dále je v bytě druhá, samostatná toaleta, vhodná pro návštěvy. V celém bytě jsou v oknech instalovány interiérové žaluzie. K bytu dále náleží sklep o velikosti 1.6m2 a dvě parkovací stání v garážové hale pod domem.
Dům splňuje požadavky na zařazení do energetické třídy C.
Byt se nachází v lokalitě ideální pro rodiny s dětmi i pro aktivní vyžití – v rámci domu je k dispozici dětské hřiště, v okolí je pak řada parků, hřišť pro děti různého věku, škol i sportovišť. V nejbližším okolí je Centrální park Pankrác oblíbený mezi li-line bruslaři a park na Kavčích horách s výhledy na údolí Vltavy. Jen o kousek dál je pak Kunratický a Michelský les, který vybízí k procházkám, ale je oblíbeným místem pro běžce a cyklisty.
V docházkové vzdálenosti od bytu se pak nachází oblíbené nákupní centrum Arkády Pankrác s řadou obchodů a restaurací, obchodní centrum DBK Budějovická s velkou poliklinikou a úřadem městské části Praha 4, pošta i několik business center (BB Centrum Brumlovka i areál mrakodrapů na Pankráci).
Všechny tyto výhody jsou doplněny výbornou dopravní dostupností. Kromě stanice metra C Pankrác nebo Budějovická se zde brzy otevře i nová stanice linky D. Vynikající je i napojení autem na magistrálu a dálniční síť.
Zaujal vás tento jedinečný byt na Pankráci? Jestliže hledáte spojení luxusu, pohodlí a praktičnosti, tento byt je právě pro vás. Zavolejte mi, rád vám poskytnu podrobnější informace, nebo se domluvíme na prohlídce.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (275)
small left
small right