Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena je včetně provize a právního servisu., včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miloslav Večerka

21 205 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
ID nemovitosti 8
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 62 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+kk, o ploše 60,4 m2, Milínská ulice č. 117, Příbram.

Byt je umístěn v panelovém domě, ve 3. patře (tj. 4. NP). Hlavní vstup do domu je z ulice Milínská. Okna bytu jsou orientovaná do ulice Průběžná. Jde o klidnou ulici s minimálním provozem, respektive s automobilovým provozem obyvatel ulice.

Byt je v původním stavu, je udržovaný, připravený k bydlení. Je vybavený nábytkem, který je součástí nabídky viz foto.

Plochy jednotlivých místností:
obývací pokoj – 18,1 m2
ložnice – 14,8 m2
pokoj – 8,5 m2
kuchyně – 5,5 m2
koupelna – 2,8 m2
oddělené WC – 0,9 m2
vstupní chodba – 9,8 m2
sklep – 1,9 m2

Náklady spojené s bytem jsou ve výši 2.564,- Kč a zahrnují fond oprav (1.558,- Kč), dále zálohy na studenou i teplou vodu, zálohy na teplo, a další služby. Evidenční list je k nahlédnutí. Spotřeba elektrické energie a plynu (nyní pouze kombi sporák) není zahrnuta do těchto nákladů.
Byt není žádným způsobem zatížen (hypotéky, břemena, zástavy, soudní rozhodnutí apod.)

Dům prošel revitalizací:
Je zateplený a má novou fasádu, novou střechu, vybudovaný bezbariérový vstup do domu z Milínské ulice, nový výtah, stoupačky v plastu, platová okna, nové vstupní dveře do budovy a nové poštovní schránky.

Energetická náročnost budovy je dočasně (do předložení průkazu energetické náročnost)i vedena pod písmenem „G“ (mimořádně nehospodárná). Vzhledem k zateplení budovy to ve skutečnosti bude pozitivní hodnocení.

Parkování vozidel je možné v ulici Milínská a také v ulici Průběžná. Zájemci si zde mohou zakoupit vlastní vyhrazená parkovací místa. Plochy k parkování jsou ve správě města.

Byt se nachází v tzv. rozšířeném centru města. Na hlavní náměstí T. G. Masaryka a sousedící obchodní Pražskou ulici to je 5–7 minut chůze, nejbližší obchodní centrum SKALKA v těsném sousedství se nachází přímo na Milínské ulici. Zastávky několika linek městské veřejné dopravy i meziměstských autobusů (Dobříš, Praha…) jsou umístěny prakticky před vchodem do domu.

Město Příbram bylo v minulosti okresním městem, má tedy plnou občanskou vybavenost – úřady státní správy, školky, základní školy, střední školy, kulturní dům, kino, divadlo, plavecký bazén, dvě venkovní koupaliště, zimní stadion, nemocnice, banky, obchodní řetězce, dvě velká náměstí s pěšími obchodními třídami, další obchody se službami atd., to vše v blízké docházkové vzdálenosti od nabízeného bytu, popřípadě se snadným parkováním (zcela nový parkovací dům v těsné blízkosti vlakového a autobusového nádraží, obchodní centra, koupaliště, parky, cyklostezky, turistické trasy, historicky slavné a evropsky atraktivní poutní místo Svatá Hora, jako dominanta celého města, propojená navíc s pěší zónou volně přístupnou zastřešenou historickou chodbou s 333 schody, Hornické muzeum…).

V případě zájmu Vám rádi zprostředkujeme hypotéku s ručením prodávanou nemovitostí. Další informace získáte od makléře. Sjednejte si termín prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miloslav Večerka
Miloslav Večerka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miloslav Večerka
Miloslav Večerka
Telefon zobrazit telefon