Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

19 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Linh Le, MSc

82 699 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 3 hodinami
Plocha užitná 97 m²
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
ID nemovitosti 236518
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Elegantní a prostorný byt v moderním rezidenčním projektu Rezidence .142 z roku 2016, který se nachází ve svahu Malvazinek s výborným přístupem z ulic Radlická a Klímova. Tento bytový komplex je ideální pro ty, kteří hledají komfortní a funkční bydlení.

Byt disponuje velkorysým obývacím pokojem s francouzskými okny a vstupem na terasu a předzahrádku o rozloze 49 m2, která nabízí soukromí a nádherné výhledy. Srdcem bytu je moderní kuchyně italské výroby, vybavená mramorem a prémiovými spotřebiči.

Dispozice zahrnuje také dvě neprůchozí ložnice, předsíň, prostornou koupelnu s vanou i sprchovým koutem a samostatnou toaletu. Interiér je vybaven vestavěným nábytkem na míru, který poskytuje dostatek úložného prostoru.

Byt se pyšní kvalitními materiály, jako jsou dřevěné parkety, velkoformátová dlažba a dřevěná okna s dvojskly a elektrickými žaluziemi. Koupelna je vybavena zařizovacími předměty značek Laufen a Grohe.

Rezidence Radlická .142 se nachází v atraktivní lokalitě s výbornou dopravní dostupností, jen pár kroků od stanice metra Radlická a dalších MHD linek. Blízkost Prokopského údolí a parku Santoška nabízí skvělé možnosti pro relaxaci a aktivní trávení volného času. Lokalita je ideální pro dynamický městský život s veškerou občanskou vybaveností, a zároveň poskytuje snadný přístup do přírody.

PENB B (bude doplněno).

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Linh Le, MSc
Linh Le, MSc
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Linh Le, MSc
Linh Le, MSc
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti